Goran Bregovic ajunge în România să cânte între două dealuri. Când are loc evenimentul

Goran Bregovic ajunge în România să cânte între două dealuri. Când are loc evenimentul
4 scene şi peste 50 de trupe şi artiști vor participa la Embargo Fest, eveniment ajuns la a treia ediție, care va avea loc în perioada 12-14 august, lângă orașul Recaș, în locația Două Dealuri, care se află înainte de intrarea în localitatea Herneacova.

Vedeta festivalului este artistul sârb Goran Bregovic. Acesta va fi prezent în fața publicului din Banat vineri, 12 august, alături de Wedding and Funeral Band. Scena principală va găzdui şi trupe precum: Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Lupus Dacus, Dragoș Moldovan, iar fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut de Bogdan Puriș și Zoleevee.

Pe lângă Main Stage, The Fortress şi Culto Cort, Embargo Fest va găzdui şi o scena dedicată genului Drum & Bass, care poartă numele Nemesis Sound Community. Această scenă este cu acces gratuit şi realizată în parteneriat cu Asociaţia NoSheep, iar programul începe la ora 24:00. DJ-ii care vor mixa această scenă sunt Vigilante (FR), Horizon (SUA), AngelOne (IT), A.L.N. (IT), Blazin, Beastboy, Cips, Deelow, Digimodz, Flow B si mulți alții.

30 de hectare de festival cu meșteșugari și mașini de epocă

Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 30 ha şi va cuprinde mai multe zone cu diferite activităţi. La faţa locului va exista o expoziţie de maşini de epocă, târg de meşteşugari cu ateliere creative, spaţii de joacă pentru copii, zonă cu activităţi sportive şi 2 zone dedicate gastronomiei autohtone.

Embargo Fest este un eveniment cultural care promovează minoritățile și multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar anul acesta vom oferi intrarea gratuită copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar și tuturor refugiaților din Ucraina, care se află în număr mare si in zona de vest a tarii. Motto-ul festivalului  este  Back to the Roots.

Primele 1000 de bilete şi abonamente la preţ redus s-au vândut deja. Abonamentul pentru cele 3 costă se poate achiziționa de pe site-ul www.embargofest.com, până în data de 11 august.

Organizatorii transmit că parcarea și camping-ul vor fi gratuite pentru participanți, iar transportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timișoara – Două Dealuri, cu plecare de la Fântâna Punctelor Cardinale din Timișoara.