Gordon Ramsay, celebrul bucătar englez de la Paprika Tv, face show lângă mașină

Gordon Ramsay, celebrul bucătar englez de la Paprika Tv, face show lângă mașină
Gordon Ramsay a fost sigur că îi va încânta pe fani cu un video amuzant în care dansează.

Bucătarul profesionist Gordon Ramsay, în vârstă de 53 de ani, a dansat plin de energie pe melodia Push The Feeling On, în timpul unei ieșiri la plajă.

După ce fredona cântecul, Gordon s-a entuziasmat și a ieșit din mașină să își arate mișcările de dans. Fiul lui Gordon în vârstă de 20 de ani, Jack, se aude în fundalul videoclipului cum îl încurajează pe tatăl său. 

Gordon Ramsay aduce un omagiu serviciului de ambulanță

Între timp, Gordon a adus un omagiu personalului ambulanțelor aeriene care lucrează neobosit în Cornwall pentru a-i ajuta pe alții. A anunțat că el și soția sa Tana sunt acum ambasadori ai grupului.

Perechea a pozat în fața ambulanțelor aeriene și a fost, de asemenea, văzută discutând cu un paramedic despre munca pe care o fac.

„@tanaramsay și cu mine suntem onorați să susținem @cornwallairamb ca ambasadori. M-am temut întotdeauna de munca incredibilă pe care o fac în #Cornwall pentru a păstra pe toată lumea în siguranță. Continuați să faceți lucruri grozave băieți Gx”, spune Gordon în descrierea postării sale de pe Instagram.

Piscina uimitoare pe care a construit-o Gordon Ramsay

Vineri, Gordon a împărtășit cu fanii săi o fotografie cu incredibila sa piscină, nouă, la casa de vacanță de 4,4 milioane de lire sterline din Cornwall.

Bucătarul a postat pe Instagram o imagine cu piscina cu un perete transparent, care poate costa până la 50000 de lire sterline. În fotografie îl ține în brațe pe fiul său Oscar, în vârstă de 15 luni.

Gordon a demolat conacul original cu cinci dormitoare de pe amplasament pentru a construi acolo două noi proprietăți. Acesta s-a confruntat cu plângeri din partea localnicilor pentru demolarea casei sale din anii 1920. La vremea respectivă, a fost cea de-a doua cea mai scumpă vânzare înregistrată vreodată în Cornwall și a înfuriat rezidenții locali.

Bucătarul, originar din Johnstone, Renfrewshire, a primit permisiunea de demolare de la Cornwall Council pentru a înlocui proprietatea anilor 1920 cu o casă principală și o a doua proprietate mai mică, cunoscută sub numele de „Casa grădinii”.

Noua casă are două bucătării, o piscină, o cramă și patru băi proprii, și se află la aproximativ 100 de metri de plajă. De asemenea, lui Gordon i s-a dat undă verde pentru a construi o casă pentru bărci, care are și trei dormitoare, acoperită de iarbă, la doar o aruncătură de băț de plajă.

 

View this post on Instagram

 

Happy #Friday everyone !

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on