Graviduța Andreea Antonescu și-a plimbat burtica prin toată lumea. A poposit și în Las Vegas, la fostul soț. Exclusiv

Graviduța Andreea Antonescu și-a plimbat burtica prin toată lumea. A poposit și în Las Vegas, la fostul soț. Exclusiv
Sarcina o face pe Andreea Antonescu mai frumoasă ca niciodată, iar vedeta nu stă deloc locului.

Andreea Antonescu e în cea mai bună perioadă a vieții și se bucură din plin de lunile de sarcină.

Andreea Antonescu și-a plimbat burtica prin toată lumea. A poposit și în Las Vegas. Bebelușul a reacționat. Exclusiv

Jumătatea brunetă a trupei Andre își face ce cap de când e însărcinată. Frumoasa Andreea Antonescu și-a luat fetița de mână și au plecat să redescopere America. Fascinată de Michael Jackson și îndrăgostită de Celine Dion, Andreea s-a pozat lângă stelele actorilor, dar a mărturisit că preferata ei va rămâne pentru totdeauna Shirley Temple.

Un lucru haios pe care fanii l-au savurat a fost faptul că bebelușul din burtică a reacționat când artista a vizitat Bellagio Conservatory & Botanical Garden. Să fie oare vreun semn?

„Singurul artist la show-ul căruia am participat și care m-a făcut să plâng în hohote”

„Dacă tot am plimbat “burtica” aproape peste tot în lume, m-am gândit să mă opresc puțin cu ea și într-unul dintre locurile mele preferate din Las Vegas, în care am poză în aproape fiecare decor, Bellagio Conservatory & Botanical Garden. Dupa reacțiile pe care le-a avut, tind să cred că i-a placut! (…)

Întotdeauna am iubit acești artiști! La @michaeljackson n-am apucat să ajung la vreun concert, deși aveam bilete luate pentru cel din Londra, dar @celinedion a fost singurul artist la show-ul căruia am participat și care m-a făcut să plâng în hohote din secunda în care a intrat în scenă și până în momentul în care a încheiat spectacolul. Shirley Temple e preferata @sienna_spak, așa că nu avea cum să lipsească din aceste poze”, a menționat artista pe contul de socialiazare.

Artista a fost în State pentru ca fiica ei să-și vadă tatăl, afaceristul Traian Spak, de care a divorțat în urmă cu puțin timp pentru a-și reface viața alături de un jurnalist. A fost singură în această „escapadă” și a locuit în casa pe care mereu fostul i-o pune la dispoziție atunci când vine în țara unchiului Sam.

Ce a vrut să facă ca să crească în înălțime

Într-un interviu pentru Ego, artista a mărturisit ce a vrut să facă pentru a reuși să pună câțiva centimetri în plus. „Perfecțiunea nu există”

„Am trecut de mult de perioada în care încercam să fiu perfectă. Acest lucru se întâmpla la început, până pe la 19 ani. Am realizat că toți suntem perfecți, ținând cont că suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, perfecțiunea nu există.

Plecând de la acest concept, am ajuns la concluzia că oamenii care se regăsesc în povestea mea sau sunt inspirați de drumul meu, sunt alături de mine, iar eu sunt dispusă să le răspund la întrebări.

Atunci când vine vorba de sfaturi, dacă sunt constructive, nu am o problemă. Dar să încerc de la 1, 57 m să mă duc să mă operez în China, cum mă gândeam la 18 ani, pentru a crește câțiva centimetri… nu o să fac acest lucru. Părerile au fost întotdeauna împărțite”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram