Guru spiritual al lui Meghan Markle, sfaturi importante pentru ducii de Sussex înainte de încoronarea regelui Charles

Guru spiritual al lui Meghan Markle, sfaturi importante pentru ducii de Sussex înainte de încoronarea regelui Charles
Deepak Chopra, în vârstă de 76 de ani, a apărut în primul podcast al cuplului pentru Spotify.

Specialistul a spus că există prea multă dramă în jurul ducilor de Sussex și că oamenii ar trebui să-și vadă de treaba lor.

În timp ce Harry se pregătește să participe la încoronarea regelui Charles, guru spiritual al lui Meghan le dă sfaturi celor doi soți. Deepak Chopra, în vârstă de 76 de ani, un practician indian-american de medicină alternativă cu 2,8 milioane de urmăritori devotați pe Instagram, susține că cei doi „se luptă” din cauza rupturii cu familia regală.

„M-am bucurat de podcast și am interacționat cu ei. Ei se luptă în acest moment și sper să treacă prin asta cu inima ușoară. Cred că există prea multă dramă în jurul lor, oamenii ar trebui să-și vadă de treaba lor”, a mărturisit acesta.

„Sfatul meu este să o ignorați”

Chopra a apărut în primul podcast al ducelui și ducesei pentru gigantul audio Spotify. Cu toate acestea, autorul de best-seller-uri, care a scris peste 90 de cărți, i-a sfătuit să se abțină de la a aborda în mod public disputa lor cu familia regală pentru a preveni alte reacții negative. „Sfatul meu este să o ignorați, pentru că dacă veți reacționa nu veți face decât să agravați situația. Dacă o ignorați, oamenii nu pot spune nimic, atunci se vor opri”, i-a sfătuit el pe Meghan și Harry.

Oprah Winfrey și Gwyneth Paltrow, admiratoarele lui Chopra

Chopra a făcut parte din cercul de apropiați ai lui Meghan, care în 2021 a marcat împlinirea a 40 de ani prin participarea la inițiativa sa „40×40 Compassion In Action”, care a ajutat femeile să se întoarcă la muncă după pandemie. „Pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a prietenei mele Meghan, ducesa de Sussex, donez 40 de minute de mentorat unei femei care a reintrat în câmpul muncii”, a declarat Chopra în acel moment.

Printre cei care-l admiră se numără și Oprah Winfrey și Gwyneth Paltrow, cunoscută pentru îndrumările sale în materie de meditație și yoga. „Petrec două ore în fiecare dimineață făcând yoga și meditație și apoi din nou înainte de a dormi. Nu mă iau prea în serios, și nici soția sau copiii mei nu se iau în serios”, a mărturisit guru.

Recomandarile noastre