Gwyneth Paltrow „a ras tot” în pandemie. Actrița și-a șocat fanii cu nouă dezvăluire

Gwyneth Paltrow „a ras tot” în pandemie. Actrița și-a șocat fanii cu nouă dezvăluire
Actrița a recunoscut deja că s-a hrănit cu covrigei și cașcaval anul trecut, iar acum a făcut o serie de noi dezvăluiri care a lăsat fanii în șoc. Gwyneth Paltrow „a ras tot în pandemie”.

Gwyneth Paltrow s-a îngrășat 6 kilograme anul trecut, în timpul lockdown-ului. Actrița în vârstă de 48 de ani a mărturisit chiar ea totul, în urmă cu aproximativ o lună, recunoscând practic că și-a încălcat propriile reguli. Acum, s-a aflat că Gwyneth Paltrow „a ras tot” în pandemie. Practic, actrița este recunoscută pentru stilul ei de viață sănătos, dar și pentru alimentația bio pe care a recomandat-o fanilor de-a lungul anilor.

Deși dieta ei nu este apreciată de medici, unii dintre ei considerând chiar că poate pune viața și sănătatea în pericol, Gwyneth a avut destul de mulți adepți de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, actrița a devenit o adevărată femeie de afaceri odată cu creșterea propriei platforme, Goop, unde vinde tot felul de obiecte pentru casă, dar și pentru uz personal. 

Gwyneth Paltrow „a ras tot” în pandemie. A băut whisky în fiecare seară 

Recent actrița a mărturisit că în timpul pandemiei, a avut un obicei de-a dreptul dăunător. Paltrow a băut whisky în fiecare seară, mai multe luni de zile. „Beam șapte nopți pe săptămână și făceam paste și mâncam pâine. Am ieșit total de pe șine ”, a spus Paltrow. „Adică, cine bea mai multe băuturi șapte nopți pe săptămână? Nu este sănătos. Îmi place whisky-ul și prepar această băutură fantastică numită Buster Paltrow, pe care am numit-o după bunicul meu care iubea whisky-ul „, a continuat actrița.

Gwyneth a spus că, deși nu a avut momente în care să-și piardă cunoștiința de la alcool, reluase un alt vechi obicei dăunător, acela de a fuma țigări în timp ce-și savura băutura în fiecare seară. Toate acestea, alături de covrigeii și cașcavalul la care nu putea renunța, au dus la îngrășarea actriței cu aproximativ 6 kilograme, după cum chiar ea a dezvăluit. 

Foto: Facebook

Recomandarile noastre