Halep povestește în premieră cât de bolnavă a fost, de fapt

Halep povestește în premieră cât de bolnavă a fost, de fapt
Simona Halep nu a reușit să se țină deoparte de coronavirus chiar dacă a respectat strict toate regulile. După convalescență, sportiva face primele declarații. A avut probleme.

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep anunța că s-a îmbolnăvit de COVID-19. În primă fază, tenismena mărturisea că se simte bine. A făcut anunțul pe Twitter: „Salutare tuturor, vreau să anunț că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă și recuperarea merge bine, cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece cu bine prin asta împreună”.

Apoi nu a mai dat detalii. Se pare încă că sportiva a avut parte de probleme, în evoluția bolii.

Cât de greu i-a fost Simonei pe durata bolii

Simona Halep a povestit, pe larg, la DigiSport problemele pe care le-a întâmpinat din cauza bolii momentului și, nu în ultimul rând, a tras un semnal de alarmă, menționând că boala este cât se poate de reală și că trebuie luată în serios, pentru a preîntâmpina o nouă carantină.

„După COVID-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a declarat Simona Halep la DigiSport.

Iubitul Simonei s-a îmbolnăvit înaintea ei

Cu câteva zile înainte de a se îmbolnăvi Simona, iubitul ei, Toni Iuruc, a fost găsit pozitiv cu coronavirus, așadar este posibil ca tenismena să fi contractat boala de la el.

Simona Halep a respectat cu strictețe toate regulile de impuse de autorități. În luna aprilie, ea povestea, într-un interviu pentru CNN, că, deși este dificil să stea o perioadă atât de lungă fără să joace tenis, s-a conformat și a rămas în casă, pentru a nu se pune în pericol.

„Nu am ieșit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Carantina a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România”, mărturisea Simona în interviu.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Andra la cratiță. Imagini cum nu ai mai văzut