Hilary Duff povestește ce dietă a ținut. A mâncat chiar și ciocolată!

Hilary Duff povestește ce dietă a ținut. A mâncat chiar și ciocolată!
Hilary Duff dezvăluie că își menține silueta perfectă în timp ce mănâncă alimentele ei preferate, inclusiv ciocolată și pâine.

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie și se mândrește cu abdomenul plat. Aceasta își încurajează fanii să facă exact ceea ce îi face fericiți.

În descrierea postării, Hilary Duff mărturisește că a ținut dietă, dar nu și-a sacrificat poftele pentru alimentele preferate. Aceasta spune că și-a numărat caloriile cu ajutorul unui antrenor specializat în diete. Programul i-a permis artistei să „rămână fit în timp ce mănâncă ciocolată, pâine și bea vin”. 

Cum a reușit vedeta să găsească echilibrul perfect

Un stil de viață echilibrat este dificil de construit, mai ales în condițiile create de pandemie. Pentru rezultatul final este necesară motivația interioară și perseverența.

Cu această ocazie a mulțumit și Novo Body Fitness, simțindu-se „recunoscătoare” pentru exercițiile de fitness și dietă formată de o echipă profesionistă, care funcționează perfect pentru ea.

„Știu că este extrem de greu să găsiți și mențineți o normalitate în carantină dar chiar sper să vă faceți timp măcar 30 de minute pe zi pentru voi. Faceți orice vă face să vă simțiți bine, chiar dacă nu este legat de mâncare sau fitness”, spune Hilary Duff, alături de un emoji cu inimă.

Fotografia postată a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor: „wow femeie!!! mă bucur să te văd mândră de efortul depus”, „ești minunată”, „ador să văd asta, cuvintele tale chiar m-au motivat”, „această postare este dovada clară că se poate”, „chiar și în carantină, se pare că ai rămas motivată și ne inspiri și pe noi, mulțumim”.

Comedianul Whitney Cummings a reacționat la postarea vedetei cu o poză cu „Iisus Hristos”.