Horoscop Minerva – 10 aprilie. Balanțele trebuie să aibă grijă la buget și sănătate

Horoscop Minerva – 10 aprilie. Balanțele trebuie să aibă grijă la buget și sănătate
Trigonul în semne de Foc aduce armonizare, dar poate aduce și nevoia de acțiune. Rămân în top accidentele auto.

Horoscop Minerva – 10 aprilie. Balanțele trebuie să aibă grijă la buget și sănătate

Berbec – Dacă ai avut  probleme cu vânzarea unei proprietăți, particulare sau comerciale, în sfârșit depășești blocajele, deoarece apar și potențialii cumpărători. S-ar putea să ai la arsuri la stomac dacă consumi prea multă carne. De asemenea, atenție pe unde te urci sau unde pui piciorul, predispoziția la accidente este foarte mare, așa că nu îți asuma riscuri inutile.

 

Taur – Probleme financiare vor apărea la aceia dintre voi care își cheltuiesc banii pe lucruri de care nu au nevoie. Posibilitățile financiare se vor îmbunătăți ceva mai încolo. Unii dintre copii sunt disperați că au apărut primele coșuri. o vizită la un dermatolog le-ar aduce ușurarea săptămâna aceasta. Ar trebui să evite o perioadă să mai mănânce fast food.

 

Gemeni – Folosește-ți la maximum abilitățile creative pentru a-ți consolida cariera. O zi bună pentru cei din domeniile artistice. Industria ospitalității se urnește în sfârșit. Nu mă refer la sistemul HoReCa ci la turism. Dacă ai problme cu tensiunea arterială trebuie să ai grijă și să respecte toate restricțiile alimentare. Nu vei avea nimic de reproșat nimănui.

 

Rac – Poți încălca una dintre propriile reguli, iar acest lucru ar putea duce la o eroare de judecată. Nu este o piedică majoră deoarece aspectul nu este de durată. Dar este suficient să îți aducă aminte că lumea ar dori să îți vândă o mulțime de lucruri de care nu ai nevoie. Părinții trebuie să aibă grijă la răceli, în special, dacă vorbim de copii mici.

 

Leu – Dacă ești într-o relație de mai mult timp, ar trebui să te gândești la o discuție despre împărțirea treburilor în casă și alte responsabilități. Dacă ești doar la stadiul de întânire, poate că este timpul să vorbești despre viața împreună, despre creșterea copiilor sau despre cum vă bugetați veniturile. Din punct de vedere bănesc, situația ta devine mult mai stabilă.

 

Fecioară – Dacă și tu ești în căutarea dragostei, folosește câteva sfaturi din cărțile mai bune despre relații pentru a găsi ceea ce dorești. Ar putea exista tentația de a investi bani, dar pentru un viitor sigur este mai bună economia sănătoasă. Poți avea probleme cu glicemia așa că și tu trebuie să fii atent la ce mănânci; atenție, nu sării limita restricțiilor.

 

Balanță – Obiceiul de a te învinui inutil pentru tot ceea ce se întâmplă este rău pentru tine. Problema ar putea fi agravată de obiceiul de a te gândi la dificultăți și a le exagera. Ai grijă la buget, deoarece apar unele cheltuieli neașteptate astăzi, mai ales din cauza sănătății. Fii foarte atent, deoarece este posibil să ai probleme cu stomacul.

 

Scorpion – Sentimentele nu reușesc să te mulțumească și s-ar putea să te trezești plângându-te de multe. Este posibil să nu fi mulțumit de modul în care evoluează lucrurile între voi. De asemenea, stelele te avertizează să te ții departe de o persoană care se pare că are chef să vadă doar greșelile tale. Ține-ți focul pasiunii în frâu și refuză să te implici în jocuri mentale.

 

Săgetător – Un argument sau o dispută care nu are nimic de-a face cu alianțele sentimentale ar putea totuși să interfereze cu fericirea. Sunt indicii clare că situația financiară se va îmbunătăți. Cu toate acestea, analizează mai întâi avantajele și dezavantajele înainte de a investi banii. Dacă suferi de dureri de spate sau dureri articulare curând te vei ușura.

 

Capricorn – Investițiile în asigurări vor deveni rentabile. Celor care lucrează în industria modei li se pot oferi oportunități de a pleca în străinătate. Oricum se discută multe la acest sfârșit de săptămână. Nu îți neglija sănătatea și urmează indicațiile medicului de familie. Este important să stai la distanță față de o persoană colerică, pusă tot timpul pe ceartă.

 

Vărsător – Ești cu gândul la cererea de împrumut care aștepți ca luni au marți să fie aprobată. Acest lucru te va ajuta să faci investiții mai bune în proiecte de afaceri solide. Afecțiunile legate de stomac se pot manifesta când tinzi să mănâci în exces. Sănătatea se va îmbunătăți dacă vei începe să faci mișcare. Bolile dacă există, se datorează anxietății.

 

Pești – Jurnaliștii și cei din industria divertismentului, în special actorii, vor avea momente bune astăzi. Lucrurile se vor mișca într-un ritm foarte rapid pentru ei de nu o să le vină să creadă. Alergiile se pot manifesta prin mâncărimea în urechi sau a ochilor ori a buzelor sau a nasului. De ce nu încerci un tratament pe bază de plante sau de uleiuri eterice?

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. S-a îmbarcat, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație