Horoscop Minerva – 11 aprilie. Scorpionii nu trebuie să se încreadă în promisiuni

Horoscop Minerva – 11 aprilie. Scorpionii nu trebuie să se încreadă în promisiuni
Conjuncția Jupiter – Uranus ar putea aduce înțelegere, dar și capacitatea de a depăși momentele tensionate. Pe unii pare să îi surprindă tăcerea Sindicatelor.

Se reglează și tensiunile financiare, probabil se face un nou împrumut. Mă întreb ce o să fie dacă intră țara în insolvență?!

Horoscop Minerva – 11 aprilie. Scorpionii nu trebuie să se încreadă în promisiuni

Berbec – Nu ar strica să iei și decizii cu privire la ceea ce vrei să faci în viitor. După toate gândurile, planificare și discuții, ești gata să iei măsurile care se impun. Momente bune dacă te ocupi de imobiliare. Posibil ca prețurile proprietăților să crească ușor și să îți sporească și portofoliul și contul. Evită pe cât posibil dulciurile.

 

Taur – Este timpul pentru a te destine, urmărind filmul care îți place. Dacă ți-ai pierdut cumpătul acum câteva zile, ai putea să scrii un mail și să-ți ceri scuze. Sau ai putea să-ți scrii nemulțumirile într-un mod atât de diplomatic încât să poți câștiga oamenii de partea ta. Ești elocvent mai mult decât de obicei. Mișcarea începe să dea rezultate pozitive.

 

Gemeni – Astăzi, te simți mult mai ferm decât de obicei cu privire la ceea ce crezi și de ce crezi. În mintea ta, este posibil să ai argumentul perfect. Instinctul de luptă sau de fugă sunt declanșate astăzi și de cel mai mic gest. Ar putea fi vorba despre niște informații pe care le-ai obținut de pe internet sau te-ai uitat prea mult la știri.

 

Rac – S-ar putea să ai o mulțime de gânduri legate de bani sau de modalități de a genera mai mult venit. Se dezvăluie surse de venituri pasive și persoanele care ar putea să te ajute. Provocarea cu acest aspect este dorința de a face totul singur. Nu fi un lup singuratic astăzi. Așează un cuarț de stâncă sau un citrin lângă ușa de la intrare pentru a atrage bani.

 

Leu – Este o zi bună pentru a conduce o întâlnire sau pentru a înregistra cel mai recent podcast. De asemenea, pentru a iniția comunicarea cu cineva care te interesează. Trimiteți mesaje directe persoanelor care pot materializa lista ta de dorințe. Poți primi un răspuns de la cineva la care nici nu te aștepți. Dacă ai o oportunitate ori o sursă de venit pasiv este înțelept să acționezi.

 

Fecioară – Este foarte ușor să te întorcii la vechile obiceiuri. Unele ar putea fi obiceiuri bune – să faci mișcare sau să gătești acasă. S-ar putea să te simți ciudat cu toți cei pe care îi întâlnești. Sfatul meu? Mai bine să arde excesul de energie prin mișcare. Ia în considerare ciclismul. Vrei să vezi rezultate rapide și, prin urmare, ai tendința de a lua decizii pripite.

 

Balanță – Mintea ta este activă și vrea să rezolve un puzzle. Este o zi bună pentru a juca jocuri video care implică construirea de orașe sau jocuri de societate care necesită strategie. Înveți foarte ușor. În acest timp trebuie să fii atent și să începi să te gândești la economii. Alegerile bune te vor ajuta să îți menți contul stabil.

 

Scorpion – Un prieten te sună că vrea să vă întâlniți dar că, programul lui este foarte aglomerat. Nici programul tău nu este prea liber din cauza planificărilor care nu se mai respectă. Fii flexibil și nu crede în promisiunile nimănui. Dacă ai o mică afacere trebuie să fi atent, deoarece concurenții pot încerca să te destabilizeze. Din păcate, trebuie să lucrezi și astăzi.

 

Săgetător – Îți dai seama că ai uitat ceva – ai ratat o invitație, o factură neplătită sau un e-mail la care ar fi trebuit să răspunzi cu ceva timp în urmă. Dă-i bătaie și rezolvă aceste scăpări. Astăzi, ai de ales calea cuvintelor. Este o zi bună pentru completarea oricăror cereri care necesită un răspuns. Fă-ți o favoare, urgentează termenele limită.

 

Capricorn – S-ar putea să te distrezi astăzi, deoarece este o zi prea bună ca să faci ordine sau mâncare. Te uiți la filme sau te joci pe calculator. Mai bine, joacă-te în aer liber, în parc. Piața de acțiuni merge bine, iar investițiile făcute acum vor aduce venituri bune, mai târziu. Dacă dorești să începi propria afacere, fă acest lucru acum. Nu ești omul care să se relaxeze!

 

Vărsător – S-ar putea să vă gândiți să cheltuiți câțiva bani pentru bunăstarea familiei, pentru a redecora sau a face unele renovări. Dar cum obiectivul tău este puțin cam neclar, asigură-te că orice cumperi astăzi este returnabil. Dacă ai probleme cu astmul, acestea s-ar putea agrava doar din neglijență, în special la jumătatea zilei. Ține spray-ul decongestionant lângă tine.

 

Pești – Astăzi, porți conversații mai profunde și mai clarificatoare cu cei din familie. Poți citi printre rânduri, precum și transmite punctul tău de vedere, mai clar. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor. Astăzi este o zi bună pentru a te răsfăța cu lucruri care îți plac. Acestea ar putea include filme, ciocolată sau masajul picioarelor.

Pepe se menține în formă, ajutat de fiica lui mai mare