Pepe se menține în formă, ajutat de fiica lui mai mare

Pepe se menține în formă, ajutat de fiica lui mai mare
De când a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe locuiește cu cele două fiice ale sale, Maria și Rosa. În weekend, Pepe s-a trezit dimineață și a arătat că se menține în formă, ajutat de fiica sa mai mare.

Pepe este un tătic dedicat și se simte împlinit de cele două fiice ale sale, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani). În urma despărțirii, cele două fete au rămas să locuiască cu el, însă Raluca le poate lua ori de câte ori dorește să petreacă timp cu ele. Acum că este tată singur, cântărețul și-a modificat programul în așa fel încât să petreacă mai mult timp cu cele două minuni din viața lui. Astfel, Pepe se menține în formă ajutat de fiica lui cea mare, Maria. 

Pepe merge constant la sala de forță a verișorului său, care îl supune la antrenamente complexe. Toate au un scop anume: să îi definească mușchii și să îi dea rezistență. Până acum Pepe nu era așa interesat de trasul de fiare. Dar toate acestea s-au schimbat odată cu noile provocări din viața artistului.

Pepe se menține în formă ajutat de fiica sa 

Acum că sălile s-au închis, Pepe nu a renunțat la antrenamente, ba din contră. În weekend, artistul a organizat o adevărată cursă cu obstacole în curtea casei sale. Fiica sa, Maria, l-a ajutat să facă sport. În imaginile apărute pe Instagram se putea observa cum Maria și Pepe aleargă în jurul scaunelor și fac diverse exerciții cardio. 

La un moment dat, Maria a fost surprinsă de Pepe stând în poziție cu genunchii flexați, sprijinită de peretele casei. Artistul și-a întrebat fiica dacă a obosit. Însă aceasta zâmbea fericită, semn că îi plăcea atenția primită de la tatăl ei. Nu se știe unde era Rosa în tot acest timp, însă fiind mai micuță, artistul probabil o menajează momentan de astfel de activități. De asemenea, la un moment dat Pepe sare în aer pe loc, acompaniat de fiica sa, semn că cei doi și-au luat exercițiile în serios. Practic, au început ziua plini de energie și au petrecut timp de calitate împreună. 

Foto: Instagram

Adevăr scos la lumină. Lui Brian May nu i-a plăcut hit-ul trupei Queen „Don’t Stop Me Now”