Horoscop Minerva – 13 aprilie. Revolte alimentate din umbră

Horoscop Minerva – 13 aprilie. Revolte alimentate din umbră
Din nou se încing spiritele. Urmările Lunii Noi și Crucea cardinală anunță dinamism și acțiune. Nimeni nu mai înțelege nimic. Aș spune că aceste revolte sunt alimentate din umbră.

Casa a 8-a, o casă ascunsă pare foarte implicată, ca și cum cineva ar coordona mișcările de stradă. Și nu aș spune că este un partid politic.

Horoscop Minerva – 13 aprilie. Revolte alimentate din umbră

Berbec – Oamenii te vor călca în picioare ori de câte ori le dai ocazia. Asigură-te că nu ești vulnerabil la atac. S-ar putea ca cineva să fie pregătit să te înfrunte, așa că trebuie să fii pregătit să te aperi. Cel mai bun mod de a combate orice forță încearcă să te doboare este să ai încredere în tine, chiar dacă nu ai totul perfect planificat.

 

Taur – Probabil te întrebi cum este cel mai bine să îți creșteți situația financiară. Te gândești din ce în ce mai mult la investiții în terenuri sau proprietăți. Dacă vrei să cumperi o casă, acesta este un moment bun pentru a o face. Hârtiile se finalizată rapid și fără probleme. Ai nevoie de odihnă și de timp pentru a-ți aduna gândurile.

 

Gemeni – Intuiția funcționează la un nivel ridicat, deci este posibil să faci noi conexiuni pe baza a ceea ce simți despre ceilalți. Situația este de așa natură însă, că dacă mai stai pe tușă o săptămână vei intra  în depresie. Tensiuni serioase în viața socială. Vei recupera astăzi obiecte de valoare patrimonială pierdute. Trebuie să oprești obiceiurile alimentare nesănătoase.

 

Rac – Ai o influență specială, care nu poate fi egalată de nimeni. Nu-i lăsa pe alții să te convingă de ceva de care nu ești sută la sută sigur. Perspectivele financiare se luminează considerabil. Vei descoperi că activitatea se desfășoară fără probleme și veniturile cresc. Persoanele în vârstă se vor trezi meditând. Tinerii încep să descopere mișcarea, în lipsă de altceva.

 

Leu – Ia-ți toate măsurile de securitate pentru a-ți proteja casa și proprietatea. Vei fi mai predispus să suferi pierderi dezamăgitoare. Fii atent cu banii și bunurile materiale care sunt deosebit de importante pentru tine. Orice problemă de sănătate care apare poate fi rezolvată printr-o schimbare a stilului de viață. Vei observa rapd diferența.

 

Fecioară – Lucrezi mai eficient sub presiune. Fii calm și amintește-ți că nu este sfârșitul lumii dacă lucrurile nu funcționează exact așa cum ai dori. S-ar putea să constați că ai o mare cheltuială financiară în urma organizării unui eveniment cu asociații în proiecte internaționale. Dacă te confrunți cu o probleme de obezitate, apucă-te de cura de slăbire.

 

Balanță – Micile supărări se pot transforma în dureri mari de cap, cu excepția situației în care îți păstrezi mintea limpede și un punct de vedere neutru. Ești încrezător în tine într-un minut și te îndoiești de tine în următorul, ceea ce poate îngreuna să faci mișcarea. Ai răbdare cu tine însuți/însăți. Afecțiunile minore ar putea să lovească când te aștepți mai puțin.

 

Scorpion – Ți-aș sugera că este un moment bun să te arunci în proiectele tale de lucru sau pentru a crea o rutină de auto-perfecționare. Ai această capacitate! Posibilă dispută asupra proprietății săptămâna aceasta, astfel încât unele argumente recente cu privire la proprietate să ia o întorsătură legală. Fii atent când ridici ceva voluminos că poți să rănești pe cineva.

 

Săgetător – Este o zi pentru un desert special, în special ciocolată belgiană sau brânză. Nu uita de plăcerile pe care le poate aduce natura. Determinarea te ajută să îți atingi toate obiectivele. Chiar dacă vrei ca aportul financiar actual să fie mai mare, vei simți că potențialul tău este puternic pentru a-ți crește veniturile în timp.

 

Capricorn – Turbulența socială din ultimele săptămâni te-a pus în legătură cu mulți prieteni vechi și ți-a permis să-ți faci alții noi. Dacă banii devin o problemă majoră astăzi, cere ajutorul cuiva din familie. Îți poate oferi un împrumut sau asistență financiară dacă are banii pe care îi ceri. Nu fii prea orgolios ca să ceri  ajutorul.

 

Vărsător – Ai putea să te întâlnești cu consilierii de investiții. Cere informații de contact. Se pot dovedi valoroase pentru tine mai târziu. Știri bune din punct de vedere financiar ar putea veni după prânz. Acesta este un moment bun pentru a investi sau a începe un nou plan de economii. Poate deveni un pic obositor să fii în centrul atenției!

 

Pești – Vârtejul social din ultima vreme s-ar putea să te fi copleșit cu nume și chipuri noi, de care ai vrea să-ți amintești. Este o zi bună pentru a discuta cu unele dintre ele la telefon sau pe mail. Carisma și sinceritatea au făcut impresie asupra lor, la fel de mult cum au făcut ei asupra ta, așa că nu fii timid. Luarea deciziilor este dificilă, deci este bine să ai cât mai multe opțiuni!

Secretele bijuteriilor regale. Câte kilograme are coroana britanică