Horoscop Minerva – 17 aprilie. Gemenii au un început de profit și succes

Horoscop Minerva – 17 aprilie. Gemenii au un început de profit și succes
Decizii privind familia. Unii sunt pro, alții contra. Detensionarea și relaxarea unor aspecte care țin de politic a calmat și mediul protestatar.

Nu aș merge pe ideea că musai crește numărul de îmbolnăviri ci m-aș întreba foarte serios cine și de ce și-a dorit lockdown-ul, pentru că este clar Președintele și Guvernul nu l-au vrut.

Horoscop Minerva – 17 aprilie. Gemenii au un început de profit și succes

Berbec – Fii extrem de atent, în timp ce manipulezi orice tip de echipament. Nu avea încredere oricând și în oricine, indiferent că este un coleg sau un supraveghetor atunci când vine vorba despre muncă, deoarece ar putea să trădeze. Șansele să pierzi niște bani către seară sunt mari, așa că acordă atenție oricărei achiziții pe care o faci.

 

Taur – Sfaturile unui expert finaniar va asigura o rentabilitate mai bună a investițiilor tale, undeva spre prânz. Te atrage un stil de viață mai sănătos. Îți schimbi obiceiurile alimentare și te implici în activități în aer liber. Te simți în formă și plin de energie odată ce mintea va fi receptivă la ideile bune. Nu lăsa sănătatea pe ultimul loc și ține-ți dieta sub control.

 

Gemeni – Dacă te confrunți cu o anumită suferință – dureri difuze de cap și de mușchi, disconfort biliar ș.a., astăzi vei găsi un remediu.Cu toate acestea îți vei concentra toată energia în a analiza probleme legate de beneficiile financiare. Oferte de muncă atrăgătoare financiar. Va fi un început de profit și succes. Stresul mental se reduce.

 

Rac – În dorința de a obține poziția râvnită, te-ai epuizat și acum, cu o grămadă de lucru încă în așteptare. Simți că nu ai nicio ieșire din situația, care, din păcate, este din propria ta operă. Dar poți să îți implementezi ideile și planurile și să vezi cum vine succesul. Totuși problemele cu care te confrunți se vor datora mai ales stresului.

 

Leu – Cea mai bună soluție ca să eviți problemele la birou, este să delegi competențele mai puțin importante unui coleg mai tânăr. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la problemele financiare. Cu toate acestea, nu îți recomand investiții după ureche, în sensul de a-ți băga banii într-un teren sau într-o casă. Nu acum.

 

Fecioară – Unii îți pot spune că deciziile pe care te gândești să le iei ar putea face să uiți de familie. Dacă este posibil, consultă-te cu cei de acasă. Este posibil ca probleme legate de piele să te deranjeze. Așa că trebuie să fi puțin atent cu privire la alimentație și la obiceiurile de somn. Odată plecat de la muncă, stresul mental se reduce și te vei simți mai bine.

 

Balanță – Astăzi, s-ar putea să te străduiești să îți atingi obiectivele, dar ești grăbit și de aceea și neglijent. Ai grijă cum mânuiești uneltele, obiectele ascuțite sau obiectele din metal. S-ar putea să vrei să îți schimbi rutina în viitor, preocupându-te mai mult de proiectele tale. Poți face o mulțime de lucruri astăzi, care nu implică o muncă mecanizată.

 

Scorpion – Vei dori să-ți dovedești calitățile în fața colegilor și a șefilor. Cu toate acestea, nu poți să realizezi totul de unul singur. Cu siguranță va trebui să soliciți ajutorul colegilor de birou. Femeile le sugerez să fie atente astăzi, la locul de muncă, deoarece aspectele astrale vorbesc despre o pierderea unor lucruri personale de valoare. Și nu sunt bani sau bijuterii.

 

Săgetător – Va fi o zi excelentă pentru majoritatea dintre voi. Cu toate acestea, încearcă să reduci la minimum tensiunea mentală legată de muncă. Dacă lucrezi în sectorul asigurărilor și îți atingi obiectivele, primești stimulente financiare. Este posibil ca cei din constructorii, șefii de șantier și cei implicați în activități de proiectare în construcții să aibă un accident de muncă.

 

Capricorn – Posibil să obții autorizația pentru proiectele tale. În schimb, adolescenții au probleme legate de acnee și transformă viața celor din jur într-o adevărată dramă. Să meargă la un dermatolog și vor scăpa de problemă, în loc să folosească la întâmplare, tot felul de unguentele disponibile pe piață. Le pot face mai mult rău decât bine.

 

Vărsător – Astăzi, ești ca un copil de trei ani care trebuie să facă un lucru anume, dar nu vrea să urmeze regulile cuiva ci pe ale sale. S-ar putea să cauți orice mijloace pentru a te rupe de rutină, inclusiv un comportament riscant. Profiturile financiare vor fi lente mai ales dacă sunt din surse neașteptate. Economisește acești bani pentru cheltuielile viitoare.

 

Pești – Posibil ca persoanele în vârstă să fie nevoite să aibă răbdare cu privire la problemele de sănătate, deoarece poate dura ceva timp pentru a găsi un remediu. Problemele digestive pe care le-ai tratat în ultimii ani sunt rezolvate. Cu toate acestea, fii atent la ce mănânci și să îți iei măsuri de precauție pentru a te menține în formă.

Cum arată celebra actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr. Joan Collins a vrut să detroneze serialul Dallas