Cum arată celebra actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr. Joan Collins a vrut să detroneze serialul Dallas

Cum arată celebra actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr. Joan Collins a vrut să detroneze serialul Dallas
Joan Collins, celebra actriță care e „în afaceri” de șapte decenii, voia, în tinerețe, să detroneze succesul serialului Dallas. Femeie aprigă, a ajuns la al cincilea soț, în ciuda vârstei venerabile. Pe care, la cum arată, nu e dispusă să și-o asume.

Iată cum arată actrița din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr. Cei doi au fost fotografiați în timp ce ieșeau la cină în Los Angeles, joi seara.

Vedeta din Dinasty în vârstă de 87 de ani, și cel de-al cincilea soț al ei, Percy Gibson, în vârstă de 56 de ani, au fost văzuți îndreptându-se către celebrul restaurant Craig’s din West Hollywood.

actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr

Joan și-a etalat silueta elegantă într-o rochie cu imprimeu floral și un blazer negru. A completat ținuta cu o pereche elegantă de cizme. Între timp, Percy a apărut în cămașă, jeans și sacou cu batistă în buzunarul de la piept.  Originar din Peru, acesta e un fost manager de teatru.

Actrița din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr

Percy este cu peste 30 de ani mai tânăr decât Joan. Dar relația lor este cea mai lungă din CV-ul celebrei actrițe. Cei doi sunt căsătoriți din 2002 și lucrurile între ei par să meargă de minune.

Ocazional, în public mai apar povești legate de viața amoroasă tumultoasă a actriței. Cu câteva luni în urmă, Joan a relatat presei că a refuzat avansurile pe care i le făcea Robert F. Kennedy. „Ethel, văduva lui, este încă în viață. Așa că nu vreau să intru prea mult în detalii, pentru că nu aș vrea să o rănesc. Acesta a fost unul dintre lucrurile pe care i-am spus: Sunt căsătorită, tu ești căsătorit. Dar era atât de carismatic”, a declarat Joan Collins cât se poate de diplomatic.

actriță din serialul Dinasty la 87 de ani și soțul ei cu 30 de ani mai tânăr

Joan, care a jucat odată într-un film numit The B **** adaptat de Jackie după unul din romanele sale, a avut o carieră lungă și de succes ca raconteuse. Ea a susținut spectacole one -woman-show despre viața ei cu ajutorul lui Percy și este, de asemenea, autorul mai multor cărți de dragoste, scrie Daily Mail.

Memoriile savuroase ale lui Joan Collins, un best seller

Memoriile sale, Past Imperfect, au oferit o serie de povești despre cariera și viața ei amoroasă, care au inclus o logodnă turbulentă cu Warren Beatty (foto).

Fiica unui agent de teatru, născută în Londra, Joan Collins s-a bucurat de-a lungul vieții de mai multe relații între căsătorii și, uneori, suprapuse cu acestea.

Joan a avut o relație cu Ryan O’Neal, în anii 1970, în timp ce era doamna Anthony Newley. Ulterior, după ce a divorțat, a fugit cu primul fost soț al Elizabeth Taylor, Nicky Hilton. De asemenea, s-a bucurat de compania lui Ramfis Trujillo, fiul playboy al dictatorului dominican Rafael Trujillo.

Cartea de memorii abordează și momente mai întunecate. Cum ar fi cel când Darryl Zanuck de la 20th Century Fox, a încercat să o abuzeze într-un hol al hotelului. „Din fericire, Dorothy Dandridge și un bărbat care se machiau au venit pe coridor și am evadat, jurând că mă voi ține departe de calea domnului Z. în viitor”, a relatat  vedeta.

Joan Collins a fost căsătorită la vârsta de 18 ani cu primul soț, Maxwell Reed, care a violat-o la prima întâlnire. A părăsit-o în cele din urmă. Asta după ce a încercat să o vândă pentru o noapte unui șeic arab, pentru 10.000 de lire sterline. Foștii ei soți de mai târziu au fost Anthony, alături de care a avut-o pe fiica ei Tara și pe fiul său Sacha, fostul manager al Beatles-ului, dar si Ron Kass, relație din care a apărut fiica Katie, și fostul actor Peter Holm, pe care l-a numit „suedezul respingător”.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram