Brad Pitt, în scaun cu rotile. Ce a pățit celebrul actor

Brad Pitt, în scaun cu rotile. Ce a pățit celebrul actor
După toate problemele pe care le are cu fosta soție, Angelina Jolie, celebrul actor și-a mai adăugat ceva pe listă. Brad Pitt a fost văzut în scaun cu rotile zilele trecute în Los Angeles.

Brad Pitt este în mijlocul unui scandal cu Angelina Jolie, fosta sa soție. Actorul este acuzat de abuz și violență, iar fiul său Maddox a depus mărturie împotriva sa în procesul de divorț. Tânărul de 19 ani a spus și că vrea să i se schimbe numele de Pitt în Jolie. Astfel, el își arată susținerea față de mama sa, Angelina Jolie. Aceasta nu este însă singura problemă cu care se confruntă Brad Pitt, căci acesta a fost văzur în scaun cu rotile zilele trecute. 

În ceea ce privește acuzațiile de abuz, un reprezentant al lui Pitt a negat totul și a spus că actorul a fost extrem de trist din cauza întregii situații. Problema însă pare nesfârsită, căci Angelina nu vrea să cedeze. „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Continuu să mă concentrez asupra recuperării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd în presă minciuni despre ei înșiși. Le reamintesc că își cunosc propriul adevăr. De fapt, aceștia sunt șase tineri foarte curajoși și foarte puternici ”, spunea Angelina într-un interviu acordat Vogue India, anul trecut. 

Brad Pitt, în scaun cu rotile. L-a doborât dentistul 

Brad Pitt scaun cu rotile

În urmă cu câteva zile, paparazzi l-au surprins pe Brad Pitt ieșind de la doctor într-un scaun cu rotile. Actorul avea mască pe față și ochelari de soare. Era îmbrăcat în pantaloni lejeri cu adidași, iar în partea de sus purta o geacă neagră cu glugă. Cel care împingea căruciorul era bodyguardul lui. 

O sursă apropiată actorului a clarificat însă toată problema. Se pare că Pitt a fost la dentist, acolo unde și-a extras măselele de minte care îl deranjau. Probabil anestezia a fost una puternică, astfel că actorul a preferat să fie condus până la mașină în scaun cu rotile, asistat de bodyguard-ul lui. Astfel, fanii se pot liniști, căci nu există motive de îngrijorare, iar Brad Pitt este mai sănătos ca oricând. 

Foto: Facebook