Par să vină vești și despre bani, dar și despre muncă. Se joacă în continuare o carte foarte dură în industria auto. S-ar putea să aflăm despre cum se trag sforile în această lume.

Horoscop Minerva – 18 aprilie. Apare o femeie în mediul politic, vești despre bani și despre muncă

Berbec – Ai de ales fie să mergi înainte spre ceea ce dorești, fie înapoi pentru a scăpa de presiunea schimbării. Astăzi, se naște o viziune convingătoare care să te inspire să îi creezi securitatea financiară. În același timp, ți-aș sugera să lași distracția deoparte și să oprești notificările pentru că nu poți vedea oportunitățile din cauza lor.

 

Taur – Dacă lucrezi în vânzări sau marketing începi să te gândești din ce în ce mai des să-ți deschizi propria afacere. Dacă ești șef de serviciu s-ar putea să fii transferat într-un departament pe care sperai să-l eviți. Posibile oportunități de a face bani. Cu toate acestea, șansele s-ar putea să nu fie chiar atât de profitabile pecum par.

 

Gemeni – S-ar putea să te gândești să vinzi ceea ce nu ar fi o afacere ori poate te gândești la cumpărarea unor echipamente electronice. Cel mai bun lucru este să aștepți o perioadă mai bună pentru a cumpăra astfel de articole sau pentru a vinde. Posibil să pleci undeva într-o stațiune balneară pentru întreținerea sănătății. Mai ales dacă ai probleme articulare.

 

Rac – Așteptarea pentru o slujbă mai bună se va încheia. Te vei descurca bine la interviurile la care ești invitat și care se vor converti în poziții sigure. Vor fi multe schimbări financiare și aproape toate pozitive. Te simți energic fizic și mental. Dacă ai avut tulburări digestive poți răsufla ușurat. Evită să petreci prea mult timp în fața computerului.

 

Leu – Astăzi, poți ajuta un prieten care a avut o săptămână dificilă sau un an dificil. Dacă lucrezi în industria alimentară și a băuturilor va înregistra o creștere mare în ceea ce privește profiturile. Pensionarii din familie să-și facă o rutină din mișcare. Este timpul să faci un bilanț al sănătății tale. Începe cu exerciții de bază acasă, dacă nu poți merge la sală.

 

Fecioară – Dintr-o dată decizi să renunți la școală sau să iei lumea în picioare. Sau o informație este atât de revoluționară încât lumea ta va fii complet diferită. Ziua este bună pentru cei care lucrează în mass-media și în tot ce înseamnă comunicare. Dacă dai concurs pentru vreun post în domeniul serviciilor publice vei trece cu brio. Profită de șansele pe care le ai.

 

Balanță – Investițiile în teren ar putea să nu fie o afacere profitabilă. Sau cel puțin nu astăzi. Dacă ai o mică afacere, posibil să treacă printr-o criză și să nu fie la fel de profitabilă ca de obicei. Cu siguranță nu este un moment potrivit pentru a începe altceva. Dacă ai avut probleme cu răceala – febră, dureri de cap sau mialgii, poți răsufla ușurat.

 

Scorpion – Dacă intenționezi să-ți cumperi altă mașină, de ce nu o faci? Cei care suferă de disconfort din cauza problemelor cardiace și a afecțiunilor respiratorii, inclusiv astm bronșic, se vor simți mult mai bine. Comunicarea te va ajuta să înțelegi mai bine ceea ce își dorește partenera/ul ta/tău și ce așteaptă de la tine.

 

Săgetător – Posibil să fii îngrijorat cu privire la bani și la modul în care vei plăti pentru lucrurile pe care vrei să le faci. Poate fi vorba despre redirecționarea unor cheltuieli către alte obiective. Nu este momentul nici să te grăbești să îți schimbi locul de muncă și nici să aplici pentru unul. Va avea loc o ciocnire de opinii între tine și șefi.

 

Capricorn – Este un moment bun pentru a investi în bunuri mai scupe, cum ar fi o mașină mai mare, un aparat de aer condiționat elegant, o combină frigorifică etc. Ești motivat să ai un stil de viață mai sănătos. Durerile de cap sâcâitoare se datorează stresului dar și obiceiurilor alimentare proaste. Nu îți asuma prea multe responsabilități.

 

Vărsător – Poziția financiară îți va permite să cheltui ceva banii. Cu toate acestea, nu uita să te asiguri că fiecare cumpărătură este ceea ce trebuie să fie și te scapă de orice durere de cap ulterioară. Fă mișcare și lucrează la kilogramele acumulate. Cel mai bine este să eviți alimentele picante și mâncatul la ore târzii. Un masaj nu strică, la cât ești de tensionat.

 

Pești – Aspectele zilei semnalează o schimbare dramatică a stilului de viață, posibil legată de locul de muncă. Poate exista o fuziune sau o persoană din conducerea s-a apucat să regândească organigrama. Cheltuielile vor rămâne în limitele impuse de perioadă dar nu ai nimic de ce să fii îngrijorat. Planificarea te va ajuta să îți păstrezi viitorul în siguranță.

Fiul lui Reghecampf își apără tatăl și pe Anamaria Prodan. E uimitor ce spune puștiul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp