Horoscop Minerva – 28 aprilie. La granița României probleme care pot declanșa un conflict diplomatic

Horoscop Minerva – 28 aprilie. La granița României probleme care pot declanșa un conflict diplomatic
Avem doi pioni în Parlament care sunt sarea și piperul nebuniei pe care o trăim: Diana Șoșoacă și Oana nu mai știu cum. Prima naționalistă, a doua neo-marxistă. Prima sancționată, a doua lăudată…

Saturn în opoziție cu Jupiter. Uitându-mă la harta României văd femeile din politică repliindu-se, iar la granița României probleme care pot declanșa un conflict diplomatic exploziv.

Horoscop Minerva – 28 aprilie. La granița României probleme care pot declanșa un conflict diplomatic

Berbec – Fă tot posibilul și chiar depune mai mult timp și efort la muncă. Acest lucru va aduce aprecierea celor mai mari și te va ajuta să pui în eviență abilitățile necesare. Comunicarea zbârnâie. Contactul cu ceilalți are nevoie de un cap limpede. Este posibil să rupi o prietenie, pentru niște chestiuni banale. Se schimbă lucrurile și din punct de vedere financiar.

 

Taur – Energia zilei susține efectuarea oricărui tip de schimbare pe termen lung. În același timp, te simți neîncrezător în exercițiul fizic. Este important să observăm ce se întâmplă, deoarece este cheia a însăși negației. Când ne simțim judecați, negăm comportamentul în cauză. Când simțim un sentiment de acceptare, îmbrățișăm schimbarea.

 

Gemeni – Vei experimenta un conflict teribil cu cineva care are un punct de vedere opus despre situația ta actuală. Doar că opiniile acestei persoane sunt departe de adevăr. Ascultă-ți instinctul în loc să te lași destabilizat de gândirea greșită a cuiva. Lucrurile pe care le considerai implicite între tine și șefi, mentori sau angajați, pot fi înțelese greșit și te poți trezi fără loc de muncă.

 

Rac – Ar fi ușor dacă oamenii ar fi logici și de încredere, dar deocamdată nu este cazul. Ai răbdare și antrenează-te la sacul de box. Contactele cu clienții pot fi stresante. Evită bârfele sau răspândirea acestora. Nu poți să fii la înălțimea cerințelor celorlalți mai ales când vine vorba despre situația ta financiară. Din fericire, banii nu sunt singurul lucru care contează.

 

Leu – Dacă tot lucrezi de acasă, apucă-te să revopsești mobilierul, să zugrăvești, să pui plante sau să faci orice altceva care să facă locul mai primitor, mai familiar. Este cel mai bun moment pentru a schimba ceva în muncă sau pentru a planifica strategii de marketing. Ești în căutarea unui loc de muncă?  Sunt însă aspecte care tensionează sau blochează găsirea.

 

Fecioară – Fă pace cu tine și mai apoi cu ceilalți, în loc să porți un război. În momentul când îți vei da seama de asta, este posibil să începi să te simți prost și mai puțin entuziast. Colegii care par să nu își ia în serios munca, îți pot bloca atenția. Pentru oase și articulații sunt indicate legume care provin din mare, bogate în nutrienți, cum ar fi algele.

 

Balanță – Ai putea descoperi că biroul tău este aglomerat cu misivele celor care caută un loc de muncă, care doresc să contribuie la organizare sau care doresc doar să te ajungă din urmă, dar care nu au resursele financiare să o facă. Pe de altă parte, de tine depinde să stabilești limitele a ceea ce mânci. Încearcă să cunoști specificul unei diete sănătoase.

 

Scorpion – Vin bani. Acest lucru ar trebui să fie, cu siguranță, o surpriză foarte plăcută și binevenită pentru contul tău. Prea multă rațiune te împiedică să îți asculți intuiția. Arată ce anume îți place și la ce anume te pricepi! Doar așa îți poți câștiga dreptul la independență financiară. Prin curaj și bună chivernisire. Oferă-ți beneficiul unui stil de viață sănătos.

 

Săgetător – Astăzi ești pe cai mari mai ales că viața financiar ți se schimbă irevocabil. Dar ești, de asemenea, uneori, și puțin instabil. Rămâi concentrat pe respirație. Ritmul cardiac, tensiune dar și motilitatea intestinală își vor relua ritmul normal. A face ceea ce este potrivit pentru tine nu este întotdeauna ușor. Rămâi concentrat pe sine.

 

Capricorn – Te confrunți cu o situație paradoxală. Pe de o parte, rețeaua socială care devine din ce în ce mai mare și ai mai multă susținere financiară. Pe de altă parte, simți că cineva nu este pe deplin sincer cu privire la ceea ce vrea de la prietenia voastră. În loc să pui capăt relației sau să o iei prea personal. Nevoia ta de independență este la fel de mare, ca și nevoia de concentrare.

 

Vărsător – Se pare că asiști la un moment de schimbare în ceea ce privește problemele de carieră, de autoritate și de bani. Universul sprijină orice schimbări pe care vrei să le faci în carieră și viața financiară și îți dă chiar un impuls în acest sens. Cu toate acestea, influențele pot fi creative sau confuze, în funcție de felul în care le folosești.

 

Pești – Continui să te întrebi ce înseamnă sănătatea pentru tine, chiar dacă ți s-a părut imposibil să te ții de o obișnință anume, în ultima vreme! Pentru a te angaja în ceva ai nevoie de înțelegere și de voință. Pentru tine, mai ales, trebuie să existe o legătură între inimă și minte. Așa că fă-ți un set de analize, vezi unde este slăbiciunea și acționează în consecință!

Podul lui Dumnezeu, minunea din Mehedinți. Satana a fost alungat din zonă