Horoscop Minerva – 5 februarie. Pentru Pești se deschide un capitol nou, care ține de realizarea planurilor lor

Horoscop Minerva – 5 februarie. Pentru Pești se deschide un capitol nou, care ține de realizarea planurilor lor
Un aspect benefic are loc între Pluto, Lună și Neptun. Visele unora se îndeplinesc. Vor fi rechemați la muncă și blocajul financiar se va dizolva. Al doilea aspect benefic are loc între Soare, Junona și Chiron. Este un aspect vindecător. Se referă la cercul social căruia îi aparținem.

Atenție, Mercur retrograd face un aspect dizarmonic cu Luna. Tot ce se întâmplă la nivel macro afectează la nivel micro, adică populația. Crește valul de nemulțumiri.

Horoscop Minerva – 5 februarie. Pentru Pești se deschide un capitol nou, care ține de realizarea planurilor lor

Berbec – După toate răsucirile și virajele, călătoria ta a ajuns la capăt. Astăzi, câteva discuții și informații interesante, marchează o răscruce de drumuri. Explorează opțiunile, pentru a știi pe care drum să o apuci. Poți face alegeri înțelepte, care înseamnă un pas imens mai aproape de obiectiv. Fă bilanțul acelora pe care le ai.

 

Taur – Astăzi ai în plan să analizezi relațiile internaționale care le ai, opțiunile de călătorie, educația superioară și, la cel mai înalt nivel, spiritualitatea.Te redefinești în raport cu lumea. Pentru un sens mai mare în viață și trebuie să faci descoperiri valoroase legate de acesta. Trebuie să renunți la ceea ce crezi că știi și la dogmă.

 

Gemeni – Relațiile tale se mută la nivelul următor, în special cele care implică intimitate, bani și responsabilitate. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna căsătorie, cumpărarea de proprietăți, realizarea de investiții împreună cu partenerul de viață. Tratează cu atenție impozitele, moștenirile sau divorțul.

 

Rac – Unele întâlniri întâmplătoare îți pot extinde mai mult lumea. Poate că nu știi încontro te îndrepți sau poate crezi că ai toate răspunsurile. Eu zic să iei lucrurile la rând, în următoarele zile și vezi unde ajungi. Fă-ți timp să meditezi! Coboară în sufletul tău și fii foarte sincer, cel puțin cu tine însuți/însăți.

 

Leu – Deși ai depus eforturi susținute în ultimul timp, a existat o defalcare constantă a structurilor și rutinelor vechi. Eliberează conștient ceea ce nu funcționează. Fă loc unei vieți care să fie mai durabilă și care susține o viziune creativă. Ai putea începe un nou loc de muncă, o altă rutină cotidiană sau cu un regim de sănătate.

 

Fecioară – Înveți care îți este puterea de a crea realitatea, în fiecare moment. Aceasta înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru realitatea pe care ai creat-o deja, astfel încât să poți învăța ceva din ea și să te eliberezi de lucrurile care nu te mai ajută. Este șansa de a elibera ceva care a cântărit puternic în sufletul tău și un nou început.

 

Balanță – Dacă ai evitat să te confrunți cu o parte din trecutul tău, ar putea fi imposibil să faci asta și astăzi. Acolo de unde altă dată simțeai că ușile se închid sau că se ridică ziduri de netrecut se deschide o breșă. Primești informații care te aduc la răscruce de drum și te obligă să alegi, mai ales dacă lucrezi în domeniul juridic, învățământ sau turism.

 

Scorpion – Eliberează-te de percepții, idei, blocaje mentale, mentalități și credințe false. Aparentele succese, dar mai ales eșecurile, ți-au împiedicat progresul. Negociază aranjamente reciproc benefice ca să ajungi să fii pe aceeași lungime de undă cu colegii sau partenerii. Obiectivele vor fi mai ușor de atins prin dialog constructiv.

 

Săgetător – Astăzi, ies la lumină cele mai apropiate relații individuale. Este ca și cum ai ajunge la capătul drumului cu anumite conexiuni, aprofundând și descoperind un potențial mai mare în altele. Și mai ai și câteva alegeri de făcut. Fii sincer cu tine însuți despre cum te simți și amintește-ți lecțiile de anul trecut.

 

Capricorn – Accentul se pune astăzi, pe sănătate, muncă și rutinele zilnice. Acordă atenție simptomelor cu care te confrunți. Menținerea în formă este una dintre cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți imaginea. Te simți încrezător în interacțiunile cu lumea. Găsește un program de mișcare adaptat nevoilor tale.

 

Vărsător – Ești detașat, preferi odihna, reflecția și introspecția. Toate aruncă o lumină în colțurile cele mai întunecate ale sufletului tău. Fă-ți timp de meditație și îți va fi mai ușor să treci zilele următoare. S-ar putea să descoperi că este avantajată mintea, corpul și spiritul și creează un sentiment de pace interioară și calm.

 

Pești – Se deschide un capitol cu totul nou în viața ta, care ține de realizarea planurilor personale. Și la tine se extinde cercul social, aducându-ți șansa de Cunoaștere a lumii dincolo de aparențe. Ai o viziune practică în ce privește latura financiară. Știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete de pe urma eforturile depuse.

Piloasa de la Apele Române a ajuns de râsul clienților de la Master Club. Uite ce reclamă își face localul!