Horoscop Minerva – 6 aprilie. Femeile, indiferent de vârstă, sunt supuse unor încercări

Horoscop Minerva – 6 aprilie. Femeile, indiferent de vârstă, sunt supuse unor încercări
Conjuncția Saturn – Lună în pătrat cu Luna natală repune pe tapet suferințe cronicizate. Sunt vizate în special femeile, indiferent de vârstă.

Cred că protestele se vor amortiza, deși rămân nemulțumirile, în special cele legate de bani!  Pătratul mercur – Pluto face ca unii să creadă că așa trebuie să se comporte.

Horoscop Minerva – 6 aprilie. Femeile, indiferent de vârstă, sunt supuse unor încercări

Berbec – O oportunitate de a face unele lucruri suplimentare în afara muncii propriu-zise ar putea fi la ordinea zilei. Nu doar că ai putea câștiga niște bani în plus, dar ai putea deschide și noi uși care să îți extindă orizonturile profesionale. Singurul pericol este că s-ar putea să lucrezi prea mult și să obosești. Ai nevoie de echilibru între lumea interioară și cea exterioară.

 

Taur – Ca semn fix, ții cu încăpățânare la opiniile tale, dar un prieten ar putea să-ți deschidă ochii spre o altă perspectivă. Unele răni vechi ar putea ieși la suprafață, fiind tentant să respingi pe toată lumea. Permite-le celor dragi să te ajute. Este probabil ca o bătălie legală în așteptare, să fie decisă în favoarea ta. Alimentația sănătoasă, odihna și mișcarea încep să dea roade.

 

Gemeni – Fii atent la situația financiară și la modul în care îți câștigi bani. Gândește-te la o strategia generală de a-ți folosi banii, înainte de a te repezi să  obții câștiguri pe termen scurt. Dacă intenționezi să cumperi o mașină, poți solicita un împrumut în acest moment. Nu te grăbi să vinzi un teren! Femeile însărcinate trebuie să fie foarte atente la alimentația compulsivă.

 

Rac – Dacă ceva nu curge lin, ar trebui să iei în considerare o nouă abordare. Păstrează-ți zâmbetul și fii respectuos cu oamenii din jurul tău. Este pus sub lupă, obiectivele și ambițiile pe termen lung. Banii pe care îi câștigi nu vin fără acel efort suplimentar. Elimină obiceiurile rele și nesănătoase din stilul tău de viață. Dacă fumezi, posibil  să decizi să renunți.

 

Leu – Sunt încurajate unele îmbunătățiri de sine. Nu numai că acest lucru îți va face viața mai bună, dar îți va îmbunătăți și relațiile. Puțină maturitate este bună și pentru tine. Ai încredere în tine! Investirea unei părți din banii pe care îi câștigi îți va aduce câștiguri pe măsură. Vei reuși să îți modifici o serie de obiceiuri proaste și adopți un stil de viață care să promoveze sănătatea.

 

Fecioară – Sentimentele profunde pot crea un puternic cadru intim, așa că vineri este o zi bună pentru a începe o relație de dragoste sau a te reconecta cu partenera/ul. Astăzi va trebui să pui în aplicare strategia financiară și despre cum să vă bazați pe ea, astfel încât viitoarele cheltuieli să nu topească câștigurile pe care le-ai obținut. Fii înțelept cu banii tăi.

 

Balanță – Păstrează lucrurile ușoare și mențineți-le în mișcare. Piatra care se rostogolește nu înțepenește. Din păcate, destule locuri din tine sunt anchilozate. Ridică-te și pune-te în mișcare. Este o zi bună pentru a cumpăra sau a vinde o casă, un teren sau un apartament, așa că, dacă ți-ai făcut temele cu privire la o proprietate pe care ai dorit să o achiziționați.

 

Scorpion – Fii deschis să înveți lucruri noi despre tine. S-ar putea să te bucuri de ele mai repede decât crezi! Productivitatea și rutina ar putea fi depășite de spontaneitate. Încearcă să fii flexibil și să te aduni puțin. Nu lăsa haosul să-ți domine viața. Încearcă să îți modifici obiceiurile alimentare și, de asemenea, faci mișcare. Mergi pe banda de alergare.

 

Săgetător – Ia în considerare chemarea unei vechi iubiri sau a unui prieten din trecut care stârnește pasiunea în tine. Inspiră dorința interioară de emoție și aventură. Mănâncă alimente picante și împodobește-te în culori vii. Chiar și cele mai mici acțiuni te vor ajuta să aduci mai mult din această dinamică, activând energia în viața ta.

 

Capricorn – Beneficiile financiare pot veni prin canale la care nu te-ai gândit niciodată. Acest lucru ar putea avea legătură cu investițiile, decontările sau beneficii venite din vari asigurări. Visele recurente pot reveni în calea ta, aducând informații din trecut și dând naștere unei noi conștiințe de sine. Durerile articulare își fac de cap, așa că nu trebuie să pui prea multă presiune.

 

Vărsător – Ideea de a forma un parteneriat sau să ți se propună să închei un acord provizoriu apare dis de dimineață. Acest lucru este cu siguranță ceva ce merită analizat, deși ar trebui să iei în considerare toate faptele înainte de a trece la acțiune. Aștepți un apel important de la o persoană la care ții. Poți fi răcit, faci febră și te doare capul. Nu este Covid, este o răceală!

 

Pești – Ambiția, diligența și multă muncă grea ar putea da roade acum. S-ar putea să culegi, în curând, beneficiile. Te simți puternic, în formă și sănătos din punct de vedere fizic, de parcă ai putea apuca lumea în cele două mâini ale tale. Posibil treci printr-o criză financiară din cauza unor cheltuieli neașteptate. Ți-ar prinde bine o discuție cu un nutriționist.

Cum era și ce făcea Cheloo înainte de a-l vedea la X Factor