Horoscop Minerva – 7 aprilie. Atenție la accidentele legate de pământ și la incendii!

Horoscop Minerva – 7 aprilie. Atenție la accidentele legate de pământ și la incendii!
Se găsește o soluție de compromis pentru revendicările din stradă. Chiar dacă manifestațiile nu au fost ce s-a dorit, ele sunt un semnal de alarmă pentru Guvern.

Careul în T între planetele de foc – Soare, Mate natal – Jupiter natal se menține, deci atenție la accidentele legate de pământ și la incendii!

Horoscop Minerva – 7 aprilie. Atenție la accidentele legate de pământ și la incendii!

Berbec – S-ar putea să fii cam nechibzuit și să-ți cheltui banii pe lucruri inutile. Este posibil să cumperi bunuri de care nu ai nevoie. Nu lua nicio decizie pe negândite și investește înțelept. Este un moment determinant pentru tine și în niciun alt domeniu nu este mai important să iei decizii bune ca cele legate de sănătate: de la alimentație și alimente la odihna și la mișcare.

 

Taur – Concentrează-te să găsești oameni care îți împărtășesc interesele. Acest lucru poate aduce noi prieteni, precum și oportunități de a-ți extinde orizonturile. Alege-i pe cei care să îi accepți. Câștigurile financiare apar undeva spre mijlocul zilei. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ați simțit-o. Încearcă să te abții să nu investeșt i banii în diverse acțiuni.

 

Gemeni – Musafirii neașteptați ar putea veni cu posibilitatea unor noi oportunități de muncă. Acest lucru ar putea însemna o avansare la slujba actuală sau poate fi o muncă pe care o poți face pe cont propriu sau pe bază de voluntariat. Orice ar fi, probabil o vei găsi interesantă. Te atrage ideea de imobiliare sau piața de acțiuni ca opțiuni pe care le-ai putea face destul de bine.

 

Rac – Oportunitate de a explora lumea prin documentare, cărți, televiziune și alte mijloace pentru a descoperi ceva nou și interesant. Este un moment creativ, în timp ce îți lași imaginația să zburde. Ai depus multă muncă și ai câștigat respect. Acum este momentul să încasezi banii. Fii mândru de ceea ce ai realizat. Și vei avea și un venit regulat și constant.

 

Leu – Bani pe care probabil ai sperat să-i folosești pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață sau de muncă ar putea ajunge brusc pe card. Idei despre cum să-i faci să lucreze pentru tine în cel mai eficient mod, vin grămadă. Vei dori să le notezi pe toate, să iei în considerare opțiunile cu atenție și apoi să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

 

Fecioară – S-ar putea să tânjești după aventură și să visezi că te îndepărtezi de toate, însă săptămâna aceasta, ai putea găsi emoția pe care o vrei chiar în comunitatea ta. Ai putea  descoperi un grup care îți împărtășește interesele și de aici întâlnirile online care te vor destinde. Noua viziune asupra muncii, îți va deschide din nou căi financiare.

 

Balanță – Cum lucrezi tot de acasă, vei jongla cu apelurile telefonice, mailurile, documentele de serviciu, cu familia, cu șeful care nu te slăbește, cu problemele maritale ale colegului de muncă, cu grămada de rufe de spălat și alte 1.000 de alte lucruri. Verifică cu atenție toate documentele, întrucât o zi bună nu te poate scapă și de erorile care pot apărea într-o tranzacție complexă.

 

Scorpion – Nu lăsa că eșecurile economice să te descurajeze. Continuă să-ți faci treaba pentru a avea rezultate pozitive în sectorul financiar. Stilul tău de investiții îi va interesa pe cei care sunt în jur. Încercă să obții sfaturi valoroase de investiții de la oameni importanți. Nu există lipsă de oportunități financiare bune pentru cei încrezători în sine și determinați.

 

Săgetător – Ai putea avea o dispută cu rudele apropiate cu privire la o moștenire. Diferențele de opinie pot scăpa de sub control dacă frații transformă problemele mici în probleme majore. Dacă observi că o anumită irascibilitate devine tot mai puternică în familie, cel mai bine este să te retragi dacă dorești să eviți un război pentru ceva ce nici nu te va mulțumi.

 

Capricorn – Aceasta vei simți cum binele pe care l-ai făcut altora se întoarce în moduri financiare. Donațiile, acel 2% îți va aduce reduceri fiscale, iar unele favoruri pe care le-ai făcut unora îți vor aduce la rându-ți, favoruri utile. Săptămâna aceasta vi învăța lecția despre ceea ce dai aia primești, care se aplică și acțiunilor pozitive!

 

Vărsător – Simți aversiune față de riscuri, atunci când vine vorba despre finanțe și investiții. Nu ești dispus să îți riști banii câștigați din greu. Ești înclina  către investiții sigure și căutați să simțiți că ai o sursă stabilă și sigură de venit. Nu luați decizii financiare pripite; este o săptămână pentru a continua cursul actual.

 

Pești – Este o perioadă ar trebui să nu ai probleme financiare. Aportul crescut de fonduri te va ajuta să achiți unele împrumuturi pe care probabil le-ai făcut recent. Te simți în formă, așa că nu există prea multe vești proaste din sectorul sănătății. Dacă ai fost îngrijorat de apetitul scăzut și insomnie, gata cu ele, ambele probleme vor fi rezolvate săptămâna aceasta.

Sclava Isaura, telenovela-fenomen. I-a schimbat viața actriței Lucelia Santos