Horoscop Minerva – 8 mai. Dispariția unei personalități sau îmbolnăvirea cuiva la care nu se aștepta nimeni

Horoscop Minerva – 8 mai. Dispariția unei personalități sau îmbolnăvirea cuiva la care nu se aștepta nimeni
Nici la capitolul relații externe nu stăm prea bine. Nemulțumiri, de astă dată a celor care lucrează afară. Restricțiile de liberă circulație îi face din ce în ce mai nemulțumiți.

Dispariția unei personalități sau îmbolnăvirea cuiva la care nu se aștepta nimeni, aș spune femeie, consternează o lume întreagă.

Horoscop Minerva – 8 mai. Dispariția unei personalități sau îmbolnăvirea cuiva la care nu se aștepta nimeni

Berbec – Schimbarea, aduce o nouă șansă, care vine pe o cale puțin mai diferită. Ai putea fi pionul de bază în formarea unui grup sau să îți asumi rolul de leader într-o organizație din care faci deja parte parte. Poziția financiară îți va permite să cheltui ceva banii. Dacă vrei să investești în bursă, poți face acest lucru, dar verifică unde se duc banii tăi.

 

Taur – Acțiunea îndrăzneață poate duce la rezultate excelente. S-ar putea să fii entuziasmat de oportunitățile care apar, dar înseamnă și că va trebui să lași ceva în urmă. În asta stă alegerea, rămâi cu ceea ce ai sau mergi spre ceva nou. Cu toate acestea, nu uita să te asiguri că fiecare cumpărătură te salvează de orice durere de cap ulterioară.

 

Gemeni – Trebuie să fii foarte atent la ce decizii iei cu privire la viitorul tău. S-ar putea ca unor șefi să nu le placă ideile tale. Nu-ți face griji, deoarece vei întâlni mai multe șanse în viitorul apropiat și ai să îți impresionezi șefii iar dacă nu ai un loc de muncă, vei găsi unul. Mergi mai departe și exprimă-ți convingerile fără să te incomodeze privirile invidioșilor!

 

Rac – Astăzi, te poți întâlni cu cineva din trecut sau poți avea un dialog frumos cu ea/el. Este un aspect vindecător pentru găsirea unor modalități de a coexista sau chiar de a vă ajuta reciproc. Este, de asemenea, bun pentru relația actuală, deoarece discutați despre nevoile voastre și găsiți modalități de a vă sprijini reciproc. Fii atent la reputația ta pe rețelele de socializare.

 

Leu – Poți privi spre viitor și înspre trecut. Este posibil să fi dorit schimbarea de ceva timp, iar acum a sosit. Poți merge cu îndrăzneală înainte. Sau poți să iei calea mai sigură și să mergi spre trecut, făcând lucruri pe care le-ai făcut și înainte și să fii alături de oamenii pe care îi cunoști. Ai o imagine a ceea ce s-ar putea întâmpla pe baza a ceea ce alegi.

 

Fecioară – Dacă vrei să îți crești veniturile, luați în considerare începerea a ceva pe cont propriu. Ceea ce faci în culise face diferența astăzi. Atenția la detalii, garantează că lucrurile vor avea loc la timp și, în cea mai mare parte, par impecabile. Este în regulă să te lauzi puțin cu o afacere de succes la care ai lucrat din greu.

 

Balanță – Investițiile imobiliare aduc câteva profituri bune. Acești bani în plus te ajută să cumperi articole la care te gândești de mult timp. Cheltuielile vor rămâne stabile și nu vei avea nimic de ce să fii îngrijorat. Concentrarea principală astăzi ar trebui să fie asupra menținerii greutății sub control. Și la alimentele pe care le consumi.

 

Scorpion – Planificarea banilor te va ajuta să îți păstrezi viitorul în siguranță. De asemenea, te va ajuta să faci investiții mai bune. Este posibil să asiște la o creștere a veniturilor din datorată unei promovări neașteptate. Și tu, fii mai atent decât ești de obicei cu privire la alimentație și amintește-ți că este mai bine să consumi prudent decât abundent.

 

Săgetător – O mică ajustare a rutinelor ar putea face diferența. Gândește-te să te trezești cu o oră mai devreme pentru a face puțină mișcare înainte de a pleca la muncă. Înceară să renunți la gustare în favoarea unei salate cu morcovi și țelină. Te poți vedea cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. Totul se echilibrează și se aliniază frumos.

 

Capricorn – Lucruri extraordinare se pot întâmpla astăzi, așaaa din senin, aruncându-te într-un context nou de circumstanțe. Ești atras de armată sau de poliție. Ai putea câștiga un proces sau ai putea fugi în lume cu persoana iubită și să te căsătorești. Fă tot posibilul și finalizează lucrările pe care le-ai tot amânat. Nu depinde de ceilalți cum vrei să îți atingi obiectivele.

 

Vărsător – Pe măsură ce pui întrebări, vor veni și răspunsurile, vor veni în vis sau vei avea cu o viziune a ce este de făcut. Există opțiuni pe care să le alegi. Mergi cu ceva nou sau cu ceva familiar. Cea mai bună alegere este să faci ceva nou. Îndrăznește să arați încotro vei merge. Poți lovi și centra mingea transformând-o în cea mai mare lovitură de imagine.

 

Pești – Anumite întârzieri pot afecta întregul program de lucru, așa că va trebui să fii puțin mai atent. Abordează toate problemele amânate și vei termina în curând. Este probabil ca oamenii de afaceri să experimenteze și să încerce diferite căi pentru a-și extinde afacerea. Nu te grăbi dar nici nu lua lucrurile încet, chiar dacă te simți mai apatic în acest moment.

G4Media, gafă de proporții în cazul rachetei chinezilor. NASA moare de grijă, G4Media de râs: „Ce tot atâta caz pentru câțiva oameni”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre