Horoscop Minerva – 9 aprilie. Vești bune de la UE, se prefigurează creștere economică

Horoscop Minerva – 9 aprilie. Vești bune de la UE, se prefigurează creștere economică
Încep să se calmeze apele în Parlament. Președintele intervine în conflictul iscat pe tema comerțului exterior. Vești bune de la UE, se prefigurează creștere economică.

Vaccinarea posibil să fie reorganizată, să aibă prioritate persoanele cu risc, apoi populația.

Horoscop Minerva – 9 aprilie. Vești bune de la UE, se prefigurează creștere economică

Berbec – Concentrează-te asupra speranțelor și ambițiilor. Ce speri să realizezi? S-ar putea să faci câteva conexiuni noi care să te ajute să obți ce dorești. Ai aspecte care sugerează lichidități așa că bugetează-ți economiile cu cap. Decât să intri în panică mai bine gândește-te la modul în care această perioadă îți dă timpul necesar pentru a-ți planifica lucrurile.

 

Taur – Este o zi excelentă pentru a face brainstorming cu modalități de a merge mai departe, Câștigă siguranță nu numai în ceea ce privește abilitățile tale native, ci și în ceea ce privește modul în care te expui în lume. Două sau trei minți sunt mai bune decât una, când vine vorba despre construirea noii tale imagini. Nu-ți neglija în niciun fel propria sănătate.

 

Gemeni – Lucrurile merg bine pe măsură ce culegi beneficiile deciziilor importante pe care le-ai luat. Obstacolele care tindeau să-ți țină calea sunt istorie de-acum. Familia este fericită și sănătoasă. Succesul te încurajează să faci planuri pentru viitor. De asemenea, îți permite să aștepți cu nerăbdare zile mai bune pentru tine și pentru cei apropiați.

 

Rac – Ai obiceiul de a amâna pe mâine ceea ce poți face astăzi, în special, acele lucruri zilnice mărunte care par să se acumuleze. Cum ar fi trimiterea unui mail de confirmare, plata facturilor, un control de rutină al sănătății sau curățenia. Astăzi este o zi minunată pentru a face față acestor sarcini monotone. Recompensele vor fi destul de bune.

 

Leu – Ești un om muncitor și aștepți același lucru la oamenii din jurul tău. Îți recomand să arunci o privire asupra relațiilor personale și de muncă. Cealaltă persoana care pretinde că ești, s-ar putea să fie îngrijorată de calitatea relațiilor tale. Nu îți fie frică să separi binele de rău. Viața este prea scurtă pentru a-ți risipi energia cu relațiile proaste.

 

Fecioară – Informațiile și ideile noi ar putea intra în conflict cu opiniile tale preexistente și s-ar putea să fii reticent și să te răzgândești. Deși nu trebuie să faci încă schimbări mari, păstrează-ți mintea deschisă. Ideile zboară, dar trebuie să finanțezi una, înainte de a trece la următoarea, ca să nu te trezești cu mai puțini bani în cont decât sperai.

 

Balanță – Ai putea simți și o anumită energie fizică – un fel de impuls, care, de fapt, nu te va duce foarte departe în timpul antrenamentului sau alergării. Concentrează-te pe alimentația ta și nu forța fizic, nimic. Alimentația ar trebui să includă pește și surse de vitamina A – spirulină, chlorella și alte alge albastre-verzi, pentru a-ți păstra ochii interiori limpezi!

 

Scorpion – Gândirea logică și concentrată pot duce la progres social, în carieră sau financiar. Abilitatea organizatorică și industria în care activezi sunt mai înțelese decât de obicei. Posibil să fii capabil să dai sens problemelor care nu sunt clare. Documentele s-ar putea dovedi provocatoare, dar vei reuși să treci astăzi peste piedici care până mai ieri erau insurmontabile.

 

Săgetător – S-ar putea să descoperiți că imaginația este la cel mai înalt nivel. Atât de multe idei ai în minte, încât cel mai bine este să ai la îndemână un pix și hârtie pentru a le nota. Puteți concretiza aceste idei, în proiecte concrete la locul de muncă. Pentru a fi sănătos privește-te în fiecare zi și asigură-te că ai ceea ce trebuie pentru a te simți bine oriunde și oricând.

 

Capricorn – Ziua este un moment de stimulare mentală și poți constata că ești cu adevărat în elementul tău. Încercarea de a lua o decizie pare imposibilă. Mă gândesc că ai putea să ceri părerea unui prieten sau a cuiva de încredere. Cheia pentru tine este să nu reacționezi excesiv, ci să rămâi neutru și să colectezi date.  Mișcarea este unul din atuurile care te fac să fii în formă.

 

Vărsător – Să te vaccinezi, să nu te vaccinezi… Vei fi organizat și motivat. Privești spre viitor cu optimism și speranță, deoarece este o oportunitate de a manifesta orice dorești. Gândurile tale dețin multă putere, așa că vezi ce-ți propui. Proprietățile pe care le deții cu cel puțin o altă persoană, ar putea fi un răspuns. Concentrează-te mai mult pe tine însuți.

 

Pești – A avea un regim bine dozat, este un mod minunat de a evita să te regăsești în situații limită. Aspectele afectează casele de comunicare și gândire, precum și pe cea relațională. Universul îți cere să devii mai matur în gândire și să fii prudent cum îți exprimi ideile. Mai ales cele care vizează propriile câștiguri. Poți fi chemat la un interviu pentru un nou loc de muncă.