Horoscop Minerva – 9 mai. Scorpionii au noroc de noi contracte. Atenție la foc și gaze!

Horoscop Minerva – 9 mai. Scorpionii au noroc de noi contracte. Atenție la foc și gaze!
Atenție mare, la sursele de Foc, la felul cum conduceți sau cum lucrați cu gazele. Se prefigurează opoziția Marte natal cu Marte tranzit. Aș spune că sunt vizați tinerii. O decizie care ar putea nemulțumi străinătatea.

Horoscop Minerva – 9 mai. Scorpionii au noroc de noi contracte. Atenție la foc și gaze!

Berbec – Vor fi câteva zile liniștite și vei obține câștiguri financiare destul de bunicele. Munca la birou merge și nu te vei confrunta cu probleme majore din acest punct de vedere. Dacă lucrezi în domeniul transportului internațional vei prim ajutor de unde te aștepți mai puțin. Trebuie să ai grijă, mai ales dacă ești îngrijorat de ceea ce mănânci.

 

Taur – Încearcă să îți modifici obiceiurile alimentare și, dacă poți fă câteva exerciții în fața televizorului, YouTube-ul abundă în asemenea lecții. Cei tineri din familie sunt îngrijorați de acnee, așa că vor trebui să o ia mai ușor cu produsele fast food și cu băuturile gazoase. Iar tu, evită automedicația. Mai bine întrebi decât să faci vreo nerozie!

 

Gemeni – Astăzi, s-ar putea să te împiedici de o oportunitate pe care ai ratat-o săptămâna trecută. Era normal să fii prudent atunci, totuși acum ești gata să mergi înainte. Astăzi este o zi de vindecare. Ia în considerare să petreci mai mult timp cu copiii, să te juci cu ei și să priviți la televizor împreună. Fă lucruri care te fac să te simți întreg.

 

Rac – Ziua aduce dorința de a risca pentru ceva care aduce câștiguri materiale. Și, deși s-ar putea să doriți să cumperi un bilet de loterie pentru orice eventualitate, este mai probabil să te arunci într-o investiție. Dacă este ceva nou, ar fi mai înțelept să găsești pe cineva care are cunoștințe în domneiu ca să te ajute.

 

Leu – Destul de multe provocări la locul de muncă. Dar, fără îndoială, acestea vor fi o oportunitate excelentă pentru a merge mai departe în carieră. Așadar, nu te supăra doar fă ce ai de făcut și dovedește-ți valoarea în fața șefilor și colegilor. Cere ajutorul altora dacă nu poți rezolva singur o problemă. În caz că te doare stomacul, să ai ceva alcalin la-ndemână!

 

Fecioară – Se anunță o schimbare a unor relații importante în viața ta. Apare cineva nou sau pleacă cineva apropiat. Un prieten ar putea să plece în celălalt colț al țării. Sau îți poți face un nou prieten, care devine cel mai bun prieten al tău. Este amuzant, chiar dacă ai trecut prin multe schimbări în viața ta, să te gândești la viitorul tău, îți este greu să te imaginezi cum va fi.

 

Balanță – Cei din industria turismului ar putea face o călătorie de afaceri cu toate restricțiile impuse. Cu toate acestea, este posibil ca această călătorie să nu aducă rezultatele scontate. Va trebui să mai aștepți pentru a începe unele proiecte. Așteptă, de asemenea, o vreme dacă te gândești să schimbi locul de muncă. Cariera ta va primi un mare impuls.

 

Scorpion – Invidioșii te vor găsi un provocator astăzi. Vei dovedi cu ușurință că ești cel mai bun dintre toți. De asemenea, parteneriatele se vor dovedi bune pentru tine. Câștigurile din contractele cu străinătatea te avantajează. Partenerii îți vor oferi ajutor sub diverse forme, mai ales atunci când vine vorba de sfaturi serioase.

 

Săgetător – S-ar putea să existe câteva urcușuri și coborâșuri pe frontul sănătății, astăzi. Scapi de durerile de cap care te-au tulburat în ultimele zile. Părinții cu probleme cardiace și cu tensiunea trebuie să-și urmeze cu strictețe dieta și să fie foarte atenți în privința riscului. Nu este un moment bun să abandonezi plimbările și antrenamentele zilnice.

 

Capricorn – O schimbare considerabilă în viața ta, în care s-ar putea să fi lucrat acasă, iar acum vei lucra la birou sau la propria afacere în care vei investi multe ore. Schimbările care se întâmplă sunt pentru a te ajuta să mergi mai departe, dar asta nu înseamnă că a merge mai departe este ușor. Gata cu blocajele de comunicare!

 

Vărsător – Există posibilități care ar putea duce la o mulțime de bani – oportunitatea se bazează pe cum ai acționat anterior. Dacă obții rezultate mici astăzi, trebuie să acționezi mai puternic și să ai contacte, să analizezi oportunități de afaceri, precum și ieșind din zona de confort. Vei fi extrem de ocupat cu probleme legate de împrumuturi și investiții.

 

Pești – Este o zi bună pentru a vindeca unele probleme legate de copii. Dacă în ultima vreme au existat argumente sau poate ai fost mai ocupat, este bine să te așezi împreună cu copiii și să petreceți timpul împreună. Vindecarea poate avea loc spontan. Este, de asemenea, tămăduitor să faci orice efort creativ astăzi, cum ar fi arta, muzica sau dansul.

Românii au descoperit o specie necunoscută

Recomandarile noastre