Avem și o știre în premieră. Augusta Lazarov Petrecu, fosta soție a celebrului om de televiziune Valeriu Lazarov, a părăsit postul Antena 1 și a gândit acest proiect al emisiunii de dimineață de la TVR 1. Ea este producătoare la „Cu capu-n nori” și mizează mult pe tinerii pe care i-a ales ca să țină emisiunea. Unicul „bătrân” în presă din echipă este Dorin Chioțea, un jurnalist care e mereu în locurile fierbinți, acolo unde se întâmplă ceva demn de interes.

Să ne întoarcem la astre, horoscop și Mădălina Manole. Poartă numele celebrei cântărețe, dar Mădă este astrolog cu diplomă obţinută la prima şcoală de astrologie din România. Din 19 octombrie, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, Mădălina ne spune cum ne influenţează astrele viaţa de zi cu zi, la „Cu capu-n zori”, de la TVR 1.

Deşi e inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, astrologia i-a devenit profesie. Dar până să devină astrolog cu diplomă, Mădălina Manole a căpătat experienţă în presă. A făcut pe rând, televiziune (la Pro TV, TVR 2, Look TV sau Digi 24), apoi s-a îndreptat către print şi online (revistele Tonica, Unica sau Gândul, Cancan). Stelele i-au hărăzit un alt destin însă. Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă. Ea va prezenta în fiecare dimineaţă, harta astrală a zilei, pe baza căreia va face previziunile zodiacale.

Ce prevăd astrele? „Matinalul nostru va fi… magnetic!”

Dacă tot se ocupă să le aducă telespectatorilor informaţii despre ce ne spun astrele în fiecare zi, iată cum spune ea că arată astrograma de debut a emisiunii Cu capu-n zori, care începe mâine, ora 7.00.

Astrograma momentului de debut vorbeşte despre stabilitate, statornicie şi rezistenţă, dar şi despre inovaţie, pionierat. În detaliu, iată ce prevăd stelele pentru Liza, Fere, Bianca, Mădă, Dorin, Irina, nouă echipă a matinalului TVR 1:

 „Ascendentul momentului este în zodia Balanţă, ceea ce ne susţine foarte mult. Practic, ascendentul este modul în care vom fi văzuţi de lume, iar Balanţa vorbeşte despre frumuseţe, armonie, simţ artistic, creativitate, disciplină şi responsabilitate. Noi suntem ăştia!, exclamă entuziastă Mădălina.

„Cum şi Soarele, astrul care ne oferă personalitatea, se află tot în Balanţă, fără îndoială vom veni cu strălucire şi cu energie, dar şi cu foarte multă determinare să ieşim în faţă. Dat fiind că în harta momentului Soarele guvernează întocmai televiziunea şi publicul, sub bagheta lui Venus, planeta iubirii, avem promisiuni că vom deveni dragi celor de acasă. De ce? Pentru că ne pasă, într-adevăr, de ei şi doar la ei ne raportăm!”, subliniază blonda cu ochi albaştri.

 „Luna face tranzitul din Scorpion în Săgetător, iar acest aspect ne aduce multă forţă şi putere de regenerare, de a transcende lucrurile”, cu alte cuvinte, traduce Mădălina, „vom reuşi să trecem orice barieră şi să venim cu ceva absolut spectaculos pentru public, cum nu s-a mai văzut. Matinalul nostru va fi… magnetic. În plus, entuziasmul, optimismul şi buna dispoziţie ale Săgetătorului, dar şi dorinţa de progres şi evoluţie îşi vor spune cuvântul în echipa noastră”.

„Cu Venus în zodia Fecioară, vom căuta perfecţiunea şi vom reuşi să le câştigăm încrederea şi aprecierea celor care ne urmăresc. Ne vom transforma în mesageri ai bunei dispoziţii. Nu ne speriem deloc că Mercur este retrograd, pentru că este retrograd în Scorpion şi asta înseamnă că vom stabili o interacţiune puternică şi profundă cu publicul. Aspectele momentului susţin surprizele plăcute în comunicare, iar noi vom fi una dintre surprizele plăcute!

Cum retrogradările înseamnă să facem totul diferit, nu ne intimidăm nici din cauza lui Marte retrograd în Berbec, pentru că ambiţia şi determinarea de care vom da dovadă ne vor împinge în faţă. Berbecul este întotdeauna primul, iar acţiunile sale sunt întotdeauna învingătoare. Este activă casa relaţiilor, iar noi vom lega o relaţie inedită şi de lungă durată cu publicul nostru. Va fi vorba despre revoluţionarea ideii de contact cu cei de acasă şi va fi spectaculos. Nu o spun eu, o spun planetele!”, adaugă Mădălina, care va fi prezentă cu horoscopul ei, de luni, 19 octombrie, la noul matinal al postului TVR 1, Cu capu-n zori.

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri