Horoscop Weekend 3 – 4 iunie 2023. Primul weekend de vară se arată cu peripeții pentru unele zodii

Horoscop Weekend 3 – 4 iunie 2023. Primul weekend de vară se arată cu peripeții pentru unele zodii
A venit vara, iar toată lumea nu se gândește decât la voie bună. Se arată un weekend excelent pentru aproape toate zodiile. Unii dintre nativi ar trebui să fie puțin mai organizați, ca să evite peripețiile.

 Horoscop Weekend Berbec

Nativii din Berbec se refac după distracțiile pe care le-au început deja de miercuri seară. Sâmbătă vor lenevi, dar după-amiaza vor ieși timizi din casă la o terasă, la soare și vor continua distracția până a doua zi. Sunt petrecăreții acestui weekend.

Horoscop Weekend Taur

Taurii se vor plimba weekend-ul acesta, dar vor avea parte de peripeții. Fie pierd trenul, fie fac o pană la mașină, cert e că vor avea tot felul de aventuri. Din fericire totul se va rezolva ușor și nu le va strica buna dispoziție decât pentru moment.

Horoscop Weekend Gemeni

Nativii din Gemeni iar li s-a făcut de plimbare. Vor profita de vremea superbă de afară și vor da o fugă la mare. Vor avea parte de un weekend superb, cu mult soare și aer curat. Vor lua alături cu ei și toată familia și prietenii și se vor simți minunat.

Horoscop Weekend Rac

Racii merg în natură în acest weekend. O stațiune de la munte, cu aer curat și peisaje de vis este tot ce îi trebuie obositului Rac. Vor face și multă mișcare în aer liber și, de ce nu, chiar și câteva drumeții.

Horoscop Weekend Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt croiți pe sport în acest weekend. Vor merge la alergat în parc sau își vor suna prietenii să iasă la un fotbal sau o partidă de tenis.

Sursa foto: Dreamstime
Sursa foto: Dreamstime

Horoscop Weekend Fecioară

Fecioarele vor sta pe lângă casă în acest weekend. Își făcuseră planuri de plecare dar a intervenit ceva și vor fi nevoite să rămână acasă. Vor găti și se vor bucura de familie.

Horoscop Weekend Balanță

Balanțele vor primi bani de la distanță, fie de la rude aflate în străinătate, fie din colaborări profesionale online. Va fi un cadou pentru începutul verii.

Horoscop Weekend Scorpion

Scorpionii sunt invitați la un eveniment foarte important, cum ar fi nunta unor prieteni sau botezul unui copil. Se vor îmbrăca elegant și vor petrece până dimineață alături de prieteni. Nativele Scorpion vor prinde chiar și buchetul miresei.

Horoscop Weekend Săgetător

Săgetătorii vor face sport. Le place să arate bine, așa că vor profita de acest weekend prelungit și vor da o fugă la munte, unde vor face sport în aer liber, lucru care le place lor cel mai mult.

Horoscop Weekend Vărsător

Vărsătorii vor fi casnici în acest weekend.  Vor sta acasă și vor citi, vor mânca mult și vor dormi și mai mult. Cei care au copii vor face doar plimbări foarte scurte, în jurul casei, alături de cei mici.

Horoscop Weekend Capricorn

Capricornii vor sunt uituci. Dacă au uitat să plătească gazele sau televiziunea prin cablu să nu se mire dacă nu le va funcționa aragazul sau nu vor avea ce să vadă la televizor.

Horoscop Weekend Pești

Peștii întârzie. Au întâlniri cu prietenii, dar sunt foarte distrați. Vor încurca orele la care trebuie să se întâlnească, vor da programele tuturor peste cap. se vor ciondăni puțin cu prietenii, dar le va trece repede.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre