Simona Ionescu / Redactor Șef

Acestea sunt cele mai dominatoare femei din Horoscop. Le place să conducă și să dirijeze tot

Acestea sunt cele mai dominatoare femei din Horoscop. Le place să conducă și să dirijeze tot
Sunt unele femei cărora le place doar să conducă. Rar se lasă dominate de partenerul lor sau de către cei din jur. Iată care sunt cele mai dominatoare femei din Horoscop.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioară este făcută să fie șefă. Minuțioasă și atentă, fecioara muncește până la epuizare ca să fie sigură că totul este impecabil. Fecioara dirijează tot – afaceri, familie, copii, iubit. Toată lumea joacă după cum cântă femeia Fecioară. Este bine, totuși, că este maleabilă, ia atunci când primește sfaturi bune ține cont de ele și le aplică mereu cu mare succes în tot ceea ce face.

În fața bărbaților, femeia Fecioară este prețioasă. Zâmbește cu o aparentă blândețe, dar tot doar ceea ce vrea ea face.

Femeia Scorpion

Femeia născută sub semnul Scorpionului are un mister aparte şi o încredere de sine debordantă. Ea nu-și arată de la început toate atuurile în fața unui bărbat. Mai întâi par gingașe, tandre, drăgălașe, iar după ce i-au prins pe bărbați în mrejele lor scot acul veninos de Scorpion.

După ce cucerirea este făcută, Femeia Scorpion devine exagerat de dominatoare. Este șefa supremă. Sunt puține persoane care acceptă dominanța femeilor Scorpion care conduc peste tot.

Femeia Taur

Femeia Taur trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt de spus. Orice ai face, nu trebuie să o contrazici. Are mereu un cuvânt de spus şi vrea să-şi impună punctul de vedere. Îşi doreşte un bărbat adevărat în viaţa ei pe care să se bazeze, însă acest lucru este cam greu, având în vedere că masculinitatea bărbatului pălește în fața puterii femeii născute în Taur.

Când cunoaște un bărbat, femeia Taur nu îşi descoperă adevărata putere de la început în faţa unui bărbat, ci, mai întâi, îşi pune în evidenţă toate atuurile feminine şi gingașe cu care îl poate fermeca.

Cu toate acestea, femeia din Taur este plină de calmitate, de loialitate, prietenie și curaj. Este o persoană agreabilă și are prieteni din absolut toate mediile, de la femeia de serviciu de la scara blocului, până la omul cu funcția cea mai înaltă.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre