Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul Bianca Nuțu spune ce ne așteaptă în decembrie. Cei care se află într-un triunghi amoros, vor fi prinși

Astrologul Bianca Nuțu spune ce ne așteaptă în decembrie. Cei care se află într-un triunghi amoros, vor fi prinși
Astrologul Bianca Nuțu i-a pus pe gânduri pe români la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată ce se întâmplă cu zodiile în decembrie.

Decembrie este luna cea mai așteptată din an. Sărbători, cadouri, voie bună… Să fie totul atât de simplu pentru toți nativii din zodiac? Iată ce spune astrologul Bianca Nuțu că arată horoscopul pentru luna decembrie.

Astrologul Bianca Nuțu a pus punctul pe I și le-a explicat românilor prin ce vor trece începând de astăzi, 4 decembrie și până pe 29 decembrie. Specialistul anunță vremuri bune, dar nu vom scăpa nici de tensiuni legate de bani, care se pot transforma uneori în adevărate cutremure. Pe de altă parte, domnii (sau de ce nu, doamnele) care nu se hotărăsc pe cine iubesc cu adevărat și sunt prinși într-un triunghi amoros, vor putea avea de suferit de sărbători.

„Vom fi mai oportuniști și vom dori să primim, fără să dăm în schimb”

„Se întâmplă lucruri bune în această perioadă, pentru că Venus în Scorpion până pe 29 decembrie ne aduce multă pasiune. Dar pot fi și gelozii, tensiuni de la bani, cheltuieli. Dar având în vedere că vin sărbătorile… Subliniez că acum vom fi nițel mai oportuniști și vrem să obținem de la ceilalți mai mult, dar să nu dăm nimic în schimb. Doar că în Univers totul se numără.

„Pe 21-22 decembrie, viața amoroasă o poate lua razna”

Și vă rog să fiți atenți pe 21-22 decembrie, când viața amoroasă o poate lua razna. Dar și pe plan financiar putem asista la cutremure, de mică sau mare intensitate.

Astrolog Bianca Nuțu

Dacă cineva se află într-un triunghi amoros, va fi prins. Și chiar înainte de sărbători, nu e ce ne dorim să primim. Nu va fi bine nici la inimioară și nici la portofel”, a fost vestea dată de astrologul Bianca Rusu.

Racii se pot îndrăgosti

Berbecii, spune Bianca Nuțu, „pot trăi experiențe pasionale, intense, s-ar putea să fuzioneze financiar cu cineva, dar să și cheltuie mult”. Pentru Tauri se anunță o perioadă în care simt nevoia de conexiune profundă, „și vor să le aprindă ceva inima, dar să fie intens, nimic superficial. Să nu mai fie posesivi”. Gemenilor le e recomandat să-și pună viața în ordine, iar Racii au toate șansele să se îndrăgostească. Leii „își apără casa și familia, s-ar putea muta, sau să schimbe ceva pentru casă”, iar Fecioarele vor începe să spună ce au pe suflet.

Scorpionii vor fi vedetele lunii

Balanțele vor avea mai multă încredere în ele, în timp ce Scorpionii sunt vedetele lunii fiind preferații tuturor. Săgetătorii au de rezolvate mici probleme cu iubirile secrete, iar Capricornii încă se gândesc în cine să aibă încredere. Vărsătorii vor fi bine pe plan profesional, în timp ce Peștii se vor putea îndrăgosti de cineva apropiat. „De pe 22 decembrie va fi și Mercur retrograd, de aceea trebuie să cumpărați cadouri înainte. Iar cei cu triunghiurile amoroase, să aibă grijă să nu încurce cadourile între ele”, a mai spus astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre