Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri cu bătrânei simpatici. „Bine faci, bine găsești. Tata socru”

Bancuri cu bătrânei simpatici. „Bine faci, bine găsești. Tata socru”
Începeți dimineața cu zâmbetul pe buze. Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă. Farmacistul o întreabă:

– Reţeta este pentru dvs.?

– Da.

– Ştiţi că este o reţetă de anticoncepţionale? Acestea nu vă fac nimic.

– Ba da, mă fac să dorm liniştită.

– Cum aşa?

– Iau câte o pastilă în fiecare dimineaţă, o pisez şi o dizolv în paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Aşa dorm eu liniştită!

_____________________

Doi tipi sună la ușa unei bătrâne.
– Cine e acolo?, întreabă femeia.
– Suntem de la primărie, am venit să vă schimbăm pragurile de jos de la uși.
– Să le schimbați? Păi cu ce?
– Cu borduri, firește…

_____________________

Mama soacra, ajunsă la vârsta bătrâneții, avea trei gineri, și vroia să vadă cât de mult este iubită de ei. În prima zi îl vede pe ginerele mare că vine de la munca, obosit, vai de capul lui. Și se aruncă în fântână, strigând după ajutor. Se gândește ginerele mare ce se gândește, și până la urmă o scoate din fântână. A doua zi la poarta casei vede o Dacie noua, frumoasă, pe care scria: “Bine faci, bine găsești. Mama soacră.”

A treia zi venea ginerele mijlociu de la câmp, prăfuit, obosit, nervos. Soacra cum îl vede se aruncă în fântână. Începe ea să strige ajutor, ajutor, ajutor. Stă ginerele se gândește, se gândește, se gândește, și într-un final o scoate la suprafață. A patra zi la poarta casei găsește un Trabant nou, frumos, dichisit, pe care scria: “Bine faci, bine găsești. Mama soacră”.

A cincea zi vine ginerele mic, bucuros, bine dispus, fără probleme. Soacra cum îl vede se aruncă în fântână. Începe ea să strige ajutor, ajutor, ajutor. Dar Bula se gândește: ”Celui mare i-a dat o Dacie, celui mijlociu un Trabant, mi-e ce o să mai îmi dea, o bicicleta? Și ia Bulă o lopată și ciment și astupă fântâna. A șasea zi, găsește la poartă un Mertan decapotabil, ultimul tip pe care scria: “Bine faci, bine găsești. Tata socru”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre