Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un automobilist este oprit de un polițist.
Agentul îi spune că a depășit limita de viteză, îi cere permisul și citește:
– Ooohhh … domnul Lucian Blaga. Poftiți carnetul înapoi și vă rog să mă scuzați.
– Dar ce s-a întâmplat?
– Eeeeh… mai citim și noi!

***

Întrebare:
– Ce faci când iubita îți bate apropouri ca sunteti de 2 ani împreună și ea vrea îmbrăcată în alb?
Răspuns:
– O înscrii la karate.

***

Un tip îl sună pe prietenul său cel mai bun:
– Scuză-mă că te deranjez chiar în luna de miere, dar am nevoie de sfatul tău pentru o decizie crucială. Suspectez de ceva timp că soția mă înșeală. Semnele obisnuite… sună telefonul și, dacă răspund eu, închide.
Soția iese foarte mult cu „prietenele” ei și când o întreb cine sunt acestea întotdeauna îmi răspunde „Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunoști”.

Stau întotdeauna treaz și mă uit pe geam, ca să văd mașina din care coboară când se întoarce acasă, dar întotdeauna vine pe jos, pe alee; deși aud o masină care pleacă de la colțul străzii. Odată am luat telefonul ei doar pentru a vedea cât e ceasul și a început să țipe să nu mai pun mâna pe telefonul ei.

În fine, niciodată nu am deschis acest subiect cu ea. Cred că în adâncul sufletului meu pur și simplu nu vreau să aflu adevărul, dar aseară a ieșit iar și m-am hotărât s-o pândesc.  Am parcat motocicleta mea Kawasaki aproape de garaj și m-am ascuns după ea.  Chiar în acel moment, când eram culcat după Kawasaki-ul meu, am observat că prin învelișul de la supapa motorului părea că se scurge puțin ulei. E ceva ce pot repara singur sau trebuie să o aduc la service?

Chef Cătălin Scărlătescu, amănunte picante despre viața sentimentală. Cum le ia mințile femeilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre