Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri tari! Nu reușea să scape de figiderul vechi, așa că a aplicat metoda balcanică

Bancuri tari! Nu reușea să scape de figiderul vechi, așa că a aplicat metoda balcanică
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip a cumpărat un frigider nou pentru casa lui. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în fața casei cu un carton pe el, pe care scrie:

– E gratis! Îl vrei? Ia-l acasă.

4 zile a stat frigiderul acolo și nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. A realizat că oamenii erau prea neîncrezători în această ofertă. Așa că a decis să schimbe cartonul:

– Frigider de vânzare cu 100 ron.

A doua zi cineva l-a furat!

***

Discuție între doi iubiți:

– Iubita mea, am început să te iubesc cu adevărat, noaptea mă gândesc neîncetat la tine, am făcut multe împreună, dar mai lipsește ceva!!!

– Wooow ce romantic ești iubi, spune-mi orice!

– Când pot să te vad demachiată?

***

Femeia: Bei bere?

Barbatul: Da

Femeia: Câte beri pe zi?

Barbatul: De obicei, aproximativ 3

Femeia: Cât de mult plătești pe bere?

Barbatul: 5 dolari, incluzand bacsisul.

(Aici femeia incepe sa se enerveze)

Femeia: Și de cât timp bei?

Barbatul: Cam de 20 de ani, cred

Femeia: Deci, o bere costă 5 dolari și tu bei 3 beri pe zi, care inseamna cheltuieli, în fiecare lună, de 450 $. Într-un an, ar fi de aproximativ 5400 dolari … corect?

Barbatul: Corect!

Femeia: Dacă într-un an ai cheltuit 5400 dolari, fara sa tinem cont de inflație, inseamna ca in ultimii 20 ani ai cheltuit 108.000 dolari, corect?

Barbatul: Corect.

Femeia: Știi că, dacă nu beai atât de mult bere, că banii ar fi putut fi pusi într-un cont de economii si dupa aplicarea dobânzii pe ultimii 20 de ani, ai fi putut cumpăra acum un Ferrari?

Barbatul: Tu bei bere?

Femeia: Nu

Barbatul: Unde este Ferrari-ul tau?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre