Bancuri tari! Dictatura lui Lenin în iad și transparența președintelui SUA într-o școală – râzi cu lacrimi!

Bancuri tari! Dictatura lui Lenin în iad și transparența președintelui SUA într-o școală – râzi cu lacrimi!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Moare Lenin. Vladimir Ilici. Și, ca orice om care-și imaginează că n-are nimic pe conștiința, se prezintă la poarta Raiului.

– Tu ce vrei, pleșuvule? – zice Sfântu’ Petru.

– Păi, am murit, și vreau să intru…

– Du-te, băi, dracului!

Și așa se făcu. După o vreme, se întâlnește Sfântu’ Petru cu Aghiuță.

– Auzi, băi Drace, m-a întrebat Dumnezeu zilele astea ce mai face prapaditul ăla de Lenin?

– Știi ce, mai întâi de toate, eu sunt tovarășu’ Dracu… așa ne-a spus nouă tovarășul Vladimir Ilici Lenin. Și să știi că Dumnezeu nu există…

***

După ce a câștigat războiul din Irak, președintele Americii se duce la o școală să vorbească cu elevii.

– Dragi copii, astăzi îmi puteți pune câte întrebări vreți.

Micul Jhon:

– Domnule președinte, am 2 întrebări: unde a avut loc cel mai mare atac terorist care a fost făcut vreodată? (acest atac a fost făcut bineînțeles de americani, atunci când s-a folosit prima oară bombă atomică sau… nucleară) și cealaltă întrebare: de ce ați atacat Irakul? Pentru că nu aveați niciun motiv… poate doar să le luați petrolul…

Dar se sună și președintele nu mai are timp să răspundă. La a doua ora intră președintele din nou în clasă și o fetiță spune:

– Am și eu 4 întrebări: cele pe care le-a pus micul Jhon și: de ce s-a sunat cu 25 de minute mai devreme și unde a dispărut micul Jhon??

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre