Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ne pregătesc astrele în aprilie. Astrologul Bianca Nuțu spune care sunt zodiile care vor face bani

Ce ne pregătesc astrele în aprilie. Astrologul Bianca Nuțu spune care sunt zodiile care vor face bani
Astrologul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Bianca Nuțu, a prezentat horoscopul lunii aprilie. Iată ce ne prezic astrele.

Astrele nu vor fi tocmai darnice cu nativii în luna aprilie, spune astrologul Bianca Nuțu. În plus, eclipsa de soare din 8 aprilie le va da tuturor viața peste cap.

„Vom fi încăpățânați și trebuie să fim atenți pentru că se pot produce mici accidente”

„Mercur retrograd încearcă să-și mai bage coada pe ici, pe colo. Pentru cei care au marcaje în Gemeni și Fecioară urmează o perioadă complicată. Cei mai vizați să treacă prin provocări în luna aprilie sunt Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii. Este o perioadă de încercări cu Mercur care retrogradează în Berbec și asta înseamnă că vom exploda, vom fi încăpățânați și trebuie să fim atenți pentru că se pot produce mici accidente”, a declarat astrologul Bianca Nuțu.

Taurii e posibil să aibă probleme cu plățile

Berbecii vor sta să analize dacă să se reîntoarcă într-un cartier unde au mai stat, la un job sau într-o relație și chiar vor primi propuneri de la foști colaboratori. Se anunță schimbări mari pentru ei și li se recomandă să fie atenți la nervi.

Și Taurii vor sta să se gândească dacă au procedat corect în unele probleme. Pot avea dificultăți dacă merg peste hotare, și s-ar putea ca cei care lucrează cu străinătatea să aibă probleme legate de plăți.

Racii pot avea contre cu șefii

Gemenii își reevaluează visele, s-ar putea să reia o sursă de venit pasiv și să aibă nervi din partea prietenilor. Racii redefinesc în această perioadă ce înseamnă succesul, dar pot exista contre cu șefii, cu cineva care e autoritar în viața lor.

Leii nu mai știu care e adevărul, dacă cei care îi susțin chiar fac asta și este foarte important să fie atenți la călătorii. Fecioarele încearcă să achite datorii dacă au credite, sau pot avea discuții cu familia legate de bani.

Scorpionii sunt forțați să reia proiecte

Berbeciii pot avea posibilitatea să-și schimbe viața în aprilie

Balanțele nu mai știu dacă să divorțeze sau nu de persoana iubită, dar vor găsi cel mai bun răspuns până pe data de 25 aprilie. Scorpionii sunt forțați să reia proiecte vechi, un tratament sau să se reîntoarcă la medici.

Săgetătorii reiau legătura cu un fost, însă rămâne de văzut dacă a fost cea mai bună decizie. Capricornii regândesc bugetul și s-ar putea să se apuce de ceva reparații, care vor dura mai mult decât cred.

Vărsătorii vor trebui să fie atenți la cum conduc. Trebuie să-și păstreze calmul și să nu se enerveze pentru că oameni promit ceva și nu fac. Probleme cu plățile pot avea și Peștii, fie că sunt angajați, fie că au propriul business.

Leii și Săgetătorii au mereu un as în mânecă

„Reparăm, reconstruim, reevaluăm. Recomandat este să nu începem lucruri noi, ci să termină lucrurile vechi. Pe 8 aprilie va fi eclipsă de soare și toată lumea e speriată. Premergător acesteia vom fi agitați, nervoși, mulți dintre noi nu ne simțim bine. Dar trebuie sa învățăm să ținem furia în frâu și să o îndreptăm către ceva constructiv. Dintre toate zodiile, Leii și Săgetătorii au un as în mânecă, ei sunt optimiști și găsesc ceva bun și în cel mai mare rău care li s-ar putea întâmpla”, susține astrologul

Berbecii să nu aștepte să le pice ceva din Cer

Cele mai mare șanse să-și schimbe viața în bine vor avea în luna aprilie Berbecii, însă depinde de ei dacă acest lucru se va întâmpla sau nu. Își pot recăpăta pofta de viață pentru care sunt faimoși, pot asista la mari progrese pe plan profesional și amoros, dar nu trebuie să aștepte să le pice ceva din Cer. „Cu finanțele suntem agitați toți, ar putea avea succes mai mult Peștii, iar favoriții zodiacului care vor putea face avere timp de 20 de ani de acum încolo sunt Capricornii”, a mai spus astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre