Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ne rezervă astrele săptămâna aceasta. „Dragostea devine matematică”

Ce ne rezervă astrele săptămâna aceasta. „Dragostea devine matematică”
Astrologul Bianca Nuțu, prezentă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat ce ne rezervă astrele săptămâna aceasta. Accentul se pune pe relații, iar „dragostea devină matematică”.

Fecioarele și Capricornii o vor duce bine această săptămână, dar Leii și Vărsătorii trebuie să aibă mare grijă. În plus, spune astrologul Bianca Nuțu, astrele ne arată acum că „dragostea devină matematică”. 

„Atenție, putem face cheltuieli absurde, așa că ușor cu banii”

„Pot să apară confruntări cu autorități, poliție, șefi, lucrurile sunt complicate pentru zodii, în special pentru Lei și Vărsători. Ne vom dori demonstrații palpabile de iubire nu doar atingeri, ci și  declarații pragmatice. Fie că e vorba de o geantă, o excursie… Și ne dorim să construim relații care au șansa să dureze.

Dragostea devine matematică acum pentru că numărăm și cu ce vine la pachet. Atenție, putem face cheltuieli absurde, așa că ușor cu banii”, a declarat astrologul Bianca Nuțu.

Taurii sunt mai mult ca niciodată pragmatici și rigizi

Berbecii au șansa de a face bani, de a face investiții, dar trebuie să fie foarte atenți la buget. Taurii sunt preocupați de felul în care arată și vor putea face investiții în garderobă, tunsoare nouă, dar pot să apară frustrări în cuplu, pentru că sunt pragmatici și rigizi. Gemenii trebuie să se reconecteze cu sufletul lor și nu vor avea chef să facă prea multe lucruri. În plus, să fie atenți pentru că sunt și dușmani care pândesc din umbră.

Fecioarele care pleacă din țară să aibă grijă să nu-și piardă actele

Astrolog Bianca Nuțu

Racii vor fi prinși în această vâltoare a socializării, să aibă întâlniri multe, pot să urmeze podcast-uri, pot fi în fruntea unor proiecte. Dar să fie atenți la tot ce ține de copii și iubire, pentru că e posibil să fie ușor dezamăgiți. Leii, care sunt ambițioși, dar nu se pot urni din loc și e posibil să aibă probleme cu poliția.

Chiar și așa, privirile rămân îndreptate asupra lor. Fecioarele au frustrări legate de venituri și investiții comune, dar urmează și niște călătorii. Fecioarele care vor fi plecare în străinătate ar fi bine să nu-și piardă actele sau să certe cu cineva de acolo. Dacă vor o rezidență, vor avea nevoie de mai mult efort, pentru că vor acumula frustrare.

Scorpionii pun bazele unor parteneriate de succes

Balanțele au multe certuri în jurul banilor sau se supără pe cei care nu le dau valoare. Scorpionii dau startul unor parteneriate de succes, dar volumul de muncă va crește și trebuie să aibă răbdare multă. Le recomand ca într-un parteneriat romantic să nu explodeze și să spună ce îi deranjează atunci când îi deranjează.

Vărsătorii au frustrări legate de casă

Săgetătorii sunt supărați din cauza colegilor, pot să apară situații tensionate la locul de muncă. Relații dificile cu copiii pot avea Capricornii. Unii dintre aceștia își vor dori după 5 iulie să meargă la Starea Civilă. Vărsătorii pot să aibă frustrări legate de casă, renovări, dar vor găsi soluții.

Unii pot chiar să închirieze sau să se mute. Peștii sunt supărați din cauza vecinilor sau a prietenilor apropiați, pe care îi vor prinde cu ceva greșit. „De azi și până joi să fim calmi și liniștiți, pentru că urmează zile aprinse”, a mai spus astrologul Bianca Nuțu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre