Simona Ionescu / Redactor Șef

Ronald Gavril și-a strigat public dragostea pentru Anamaria Prodan. După prima declarație, a venit și un anunț important

Ronald Gavril și-a strigat public dragostea pentru Anamaria Prodan. După prima declarație, a venit și un anunț important
Dacă până acum a stat ascuns de ochii curioșilor, Ronald Gavril a ieșit la rampă și și-a recunoscut dragostea pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan e extrem de fericită! Iubitul mai tânăr, Ronald Gavril i-a declarat publicat dragostea și a vorbit și despre o posibilă nuntă.

Invitat în emisiunea lui Capatos, Ronald Gavril a lăsat garda jos și a vorbit despre cât de mult o iubește pe Anamaria Prodan. Boxerul a vorbit și de căsătoria cu impresara, dar nu a precizat data exactă. I-a îndemnat însă pe fani să urmărească reality show-ul de pe Antena Stars, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30.

„Am deschis o companie, suntem promotori. Este primul nostru eveniment făcut de noi”

„Da, sunt îndrăgostit și vreau să vă anunț că lucrăm la un proiect foarte frumos. Am deschis o companie, suntem promotori. Este primul nostru eveniment făcut de noi. Lucrurile merg bine, ne înțelegem foarte bine și sunt fericit. (…) Nu pot să zic exact, ne puteți urmări pe acest canal, de acolo puteți vedea totul în exclusivitate”, a declarat Ronald Gavril, la Xtra Night Show.

Gală de box, pe 17 mai, la Craiova

Ronald și-a declarat public dragostea pentru Anamaria Prodan

17 mai va fi o zi specială pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Cei doi vor organiza o extraordinară gală de box la Craiova. Sportivul a declarat pentru o publicație că „vor urma și alte evenimente, însă important este că acum avem licență de promovare Gavril&ProdanPromotions.

Ne dorim să realizăm cât mai multe gale de box și să promovăm boxul din România la nivel mondial”. De asemenea, Ronald a precizat că va lupta pentru „centura WBC Latin”, și a mărturisit că e extrem de fericit că a fost „un vis al meu să boxez în fața românilor”.

Anamaria Prodan vrea nuntă pe malul oceanului

Anamaria și Ronald au vorbit și de viitoarea nuntă, iar impresara își dorește să aibă loc pe malul oceanului. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf vrea ca toți invitații să fie îmbrăcați lejer, în alb și să aibă muzică de cameră, muzică de operă și trupe de balet. S-a pus și problema meniului, din care nu vor lipsi fructele de mare și cea mai scumpă șampanie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre