Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf, imaginea momentului cu copiii lui cei mici, în plin scandal cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, imaginea momentului cu copiii lui cei mici, în plin scandal cu Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf este cu siguranță unul dintre cei mai fericiți bărbați de pe planetă. Numele lui va fi dus la departe, nu o dată, ci de patru ori. Al patrulea fiu s-a născut la finele lunii martie.

A fost bucurie imensă în familia lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc, noua lui parteneră de viață, când a venit pe lume al doilea lor fiu. Cu o diferență de vârstă de aproape un an și jumătate între ei, fiii lui Reghe sunt adorabili. Antrenorul a distribuit o imagine de familie cu cei doi băieți micuți, arătând fanilor săi cât de mult îl iubește Liam pe fratele său mai mic, Landon Abram. „Iubire de frați”, a notat Reghecampf alături de imaginea alb-negru în care își ține la piept ambii mezini.

Micul Liam își iubește frățiorul mai mic, Landon Abram. Laurențiu Reghecampf e în culmea fericirii cu așa băieți (INstagram)

Prima fotografie a noului copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost publicată de fericita mămică, Corina Caciuc, la finele lunii martie, chiar din maternitate. „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris fericita mămică.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc momente superbe împreună. Ei au acum doi băieți, pe Liam, care acuși va împlini doi ani, și pe Landon Abram.

Corina Caciuc l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf tată de două ori (Instagram)

Anunțul despre a doua sarcină a Corinei Caciuc a fost făcut de ziua celebrului antrenor. Ea i-a dat vestea printr-un mesaj special, pe rețelele sociale. „La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine”, scria Corina, pe Instagram, alături de fotografia unui tort aniversar pe care scria 1 + 1 =4.

Laurențiu Reghecampf, tată de patru băieți

Laurențiu Reghecampf este tată de patru băieți. El îi are pe Luca, de 23 de ani, pe Laurențiu Jr., de 15 ani, Liam, de 1 ani și 11 luni și ultimul bebeluș născut de Corina Caciuc, acum o lună. Antrenorul a mai avut și o fiică, Ana – Lisa, care a murit la numai un an după ce a venit pe lume. Ea fusese sora lui Luca, născută în timpul mariajului lui Reghe cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer. Anamaria Prodan l-a făcut din nou tată pe cel pe care îl numea în acea perioadă „soarele” ei, născându-i-l pe Laurențiu jr.

Un nou scandal în procesul de divorț

Reghecampf și Anamaria Prodan continuă lupta. Antrenorul vrea un martor „special” în procesul de divorț, informație difuzată în presă.

Reghecampf vrea să-l cheme ca martor în procesul de divorț cu Anamaria Prodan pe Dan Alexa, urmând ca acesta să spună ce relație a avut cu adevărat cu impresara. Până în acest moment, avocatul afaceristei, Oleg Burlacu, a spus că nu e menționat în proces, punctând faptul că „informația sau o eventuală dorință a domnului Reghecampf de a-l aduce martor pe domnul Alexa este imposibilă”.

 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre