Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan are mână bună. Impresara va fi cu Ronald Gavril la gala de box din orașul în care Reghe a fost regele fotbalului

Anamaria Prodan are mână bună. Impresara va fi cu Ronald Gavril la gala de box din orașul în care Reghe a fost regele fotbalului
Pe modelul „Galei Bute”, Anamaria Prodan pregătește  un eveniment crucial în cariera pugilistului Ronald Gavril, cel de care impresara este tot mai apropiată. Anunțată încă din februarie, ca proiect de viitor, gala a fost stabilită și biletele au fost puse în vânzare. Va fi evenimentul sportiv al anului, iar în ring va intra încă un campion mondial.

Anamaria Prodan are mână bună când vine vorba de cariera oricărui sportiv în care s-a implicat, iar în cazul lui Ronald Gavril acest lucru se vede. Impresara va fi cu Ronald Gavril la gala de box din orașul în care Reghe a fost regele fotbalului. „Fiorul”, după cum e supranumit Ronald Gavril, se pregătește de una dintre cele mai importante partide de box ale carierei sale.

Gala de box în care va juca Ronald Gavril, după 16 ani de când nu a mai luptat în România, va avea loc la Craiova, pe 17 mai (Instagram)

Astfel, după 16 ani în care a boxat numai în străinătate, el se întoarce în România, urmând să lupte pentru centura mondială, în gala organizată chiar de Anamaria Prodan. În mod deloc întâmplător aceasta a ales locația galei: Craiova. Capitala Băniei este locul în care fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf a fost regele fotbalului, în anii dinaintea divorțului. Acum, Anamaria Prodan susține alt bărbat acolo, ca să câștige aplauzele publicului.

Anamaria Prodan îl duce pe Ronald Gavril în orașul în care Reghe a fost „rege”

În prim planul galei BFC 5 (Boxing Fightening Championship) care are ca motto „Returning of  The Thrill Gavril” (n.r. trad. – „Întoarcerea lui Gavril Fiorul”) va fi pugilistul Ronald Gavril, cel care este, de câteva luni, permanent în anturajul impresarei. Cei doi au petrecut Revelionul împreună, în America, și au lansat, recent, în România, suplimente alimentare destinate sportivilor, participând, tot mai des la evenimente împreună. Acesta a însoțit-o pe Prodan la avanpremiera filmului „Complotul bonelor”, lungmetrajul de debut al vedetei.

În timp ce sportivul se antrenează în America, Anamaria Prodan a distribuit o fotografie în care amândoi își îngrijesc tenul (Instagram)

Cu această ocazie, Ronald Gavril a declarat pentru Ego.ro că impresara  este persoana pe care și-a dorit-o mereu în preajma lui. Având în vedere cariera sa, care în ultima vreme nu a mai avut momente notabile, este de înțeles că planurile pentru Ronald Gavril sunt mari. Zilele trecute, Anamaria Prodan a dezvăluit pe rețelele sociale o fotografie împreună cu boxerul, în care amândoi au aplicate, pe față, măști cosmetice purificatoare cu cărbune activ. Fotografia însă nu este recentă. Boxerul se află în America și va reveni în România abia pentru gală, acum antrenându-se intens.

Roland Gavril va lupta pentru centura mondială la Craiova

Anamaria Prodan a dezvăluit că Ronald Gavril va lupta, în Sala Polivalentă din Craiova, cu un adversar redutabil, sperând ca, la 37 de ani să reușească, din nou, să obțină centura mondială. Data galei este 17 mai. Vor fi puse în joc două centuri mondiale WBC. Pentru una luptă pugilistul timișorean Flavius Biea, el fiind cel care o deține. Pentru cealaltă centură va lupta Ronald Gavril. Pentru gala din 17 mai de la Craiova, Ronald Gavril se întoarce în România să lupte, după o absență de 16 ani.

Ronald Gavril va lupta la Craiova pentru o centură mondială (Instagram)

„Am însă impresia că adversarul lui se cam teme de Ronald, iar asta înseamnă că va fi vacantată centura, dacă nu vine la luptă. În acest caz, WBC va nominaliza un adversar pentru Ronald și va fi meciul pentru centură”, a declarat în exclusivitate pentru Fanatik Anamaria Prodan. Pentru a câștiga centura, sportivul a început antrenamentele de luni bune. El este deja de două luni în cantonament, în Los Angeles, unde are un program strict cu trei antrenamente zilnic, a mai dezvăluit impresara.

Gavril și Prodan și-au făcut firmă împreună

Omagiată, la mijlocul luni februarie, de Federația Română de Box, Anamaria Prodan a devenit, între timp promotor. Ea și-a luat licența după ce și-a depus dosarul la Liga Profesionistă de Box.  Primul eveniment pe care îl organizează în noua sa postură este această gală ce îl are în prim plan pe Ronald Gavril. Evenimentul este organizat de noua firmă în care impresara e asociată cu sportivul, Gavril & Prodan Promotions. Miza este lor să reducă boxul în România la un nivel cu adevărat profesionist, după cum au declarat.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au firmă împreună, ca promoteri sportivi (Instagram)

Pentru Gala BFC de la Craiova Anamaria Prodan a ales cei mai buni boxeri din România, după cum a mai declarat pentru sursa citată. Între aceștia se regăsesc, pe lângă Gavril, Flavius Biea, Mirel Drăgan, și alții.

Cine sunt boxerii aleși de Anamaria Prodan pentru Gala BFC

În urmă cu un an, timișoreanul Flavius Biea a devenit campion mondial IBA la categoria mijlocie și, totodată, al cincilea român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. Biea are o carieră interesantă în boxul amator, cu 298 de victorii în 316 meciuri disputate, un titlu de campion mondial, o finală mondială disputată, trei titluri de campion european, 8 de campion național.

Timișoreanul Flavius Biea, campionul mondial IBA, își pune în joc propria centură la Gala BFC (Instagram)

În boxul profesionist, timișoreanul a ajuns la 22 de victorii (10 KO) având doar o înfrângere (KO), fiind campion WBA Continental, cvadruplu campion IBA Intercontinental şi campion WBC Continental Latin Silver.

Mirel Drăgan este un luptător profesionist de Kempo din România. Acesta este maestru emerit al sportului, obținând de două ori titlul de campion mondial în anul 2014, și în 2015. Din același an are și un titlu de campion european. De asemenea, Drăgan este multiplu campion național la Kempo MMA. În anul 2017, Drăgan a câștigat trofeul Grand Champion la Campionatele Mondiale din Las Vegas.

Ceilalți sportivi care vor lupta sunt, conform afișului galei: James Chereji, Claudiu Ienci, Amansio Paraschiv și Cristian Filip.

Anamaria Prodan a anunțat că deja a scos la vânzare biletele pentru gala în care va lupta Ronald Gavril, la Craiova.  Accesul general este 75 de lei. Cei care doresc locuri VIP, la masă, și posibilitatea de a se întâlni cu boxerii, vor plăti 100 de euro un loc.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre