Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, omagiată de Federație fiindcă îl sprijină pe boxerul Ronald Gavril. Imagine prețioasă

Anamaria Prodan, omagiată de Federație fiindcă îl sprijină pe boxerul Ronald Gavril. Imagine prețioasă
Prietenia dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril ține lumea mondenă în tensiune, timp în care cei doi câștigă vizibilitate în spațiul public și mai mult decât atât. Cum sportivul este în România, seara trecută cei doi au luat cina la un restaurant în compania unor prieteni comuni, dar Ziua Îndrăgostiților a fost și un moment prielnic, pentru ca impresara să fie omagiată.

Anamaria Prodan a fost omagiată de Federația Română de Box fiindcă îl sprijină pe boxerul Ronald Gavril, care, așa cum se vede, are statut de prieten apropiat și partener de afaceri în noi proiecte. Recent, cei doi au vorbit despre intenția de a organiza, după modelul „Galei Bute”, un eveniment pugilistic în România. Conform declarațiilor sportivului, acesta se dorește a avea loc la vară.

Până atunci însă, impresara, care până acum a manageriat mai ales fotbaliști, pare că face treabă bună și în alte sporturi. Ca atare, Federația Română de Box a ținut să o omagieze pentru eforturile depuse. Așa se face că Anamaria Prodan s-a ales cu prima sa centură (de box) chiar dacă nu practică acest sport, decât ca antrenament ocazional, pentru a-și menține silueta.

Anamaria Prodan, omagiată de Federație

Anamaria Prodan, cel mai nou membru al familiei al familiei boxului, pentru implicarea în dezvoltarea nobilei arte și susținere a valorilor sportului românesc”, scrie pe centura primită de vedetă seara trecută în timpul unei gale de box care a avut loc la Ploiești.

Amintim, în acest context că celebrul boxer Leonard Doroftei a fost nevoit să părăsească Ploieștiul după ce primăria i-a desființat restaurantul și autoritățile nu l-au ajutat nicicum să supraviețuiască. Acesta, așa cum Rețete și vedete a relatat, s-a mutat cu familia în Montreal, Canada, unde și-a deschis o sală de box.

Anamaria Prodan a primit prima sa centură (de box), omagială, pentru sprijinul față de Ronald Gavril (Sursa foto: Instagram)

Ronald Gavril și Anamaria Prodan au fost invitați speciali la Dracula Open – Ploiești 2024, un turneu internațional de box care se desfășoară în această săptămână. În a treia zi a evenimentului, „campionul Ronald Gavril, alături de cel mai nou membru al familiei boxului românesc, Anamaria Prodan, au fost premiați de către președintele Federației Române Box, Vasile Câtea și de Relu Auraș (cel care i-a fost antrenor lui Ronald Gavril), chiar pe ringul pe care se desfășoară competiția”, transmite, pe canalele de socializare, Federația.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre