Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Leonard Doroftei trăiește un coșmar în Canada. Sportivul a spus tot

Fiica lui Leonard Doroftei trăiește un coșmar în Canada. Sportivul a spus tot
Leonard Doroftei este unul dintre cei mai mări pugiliști ai României. Fost  campion mondial WBA la categoria semi-ușoară între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003, acesta trăiește de mulți ani în Canada, cu familia. El și soția sa au trei copii.

Pentru mulți români plecați din țară, Canada s-a dovedit a fi un „târâm al făgăduinței”. S-au adaptat și duc vieți frumoase, pe care, acasă, în România, nu  și le-ar fi realizat. Fiica lui Leonard Doroftei trăiește însă un coșmar în Canada. Așa spune tatăl ei. Născută în România, a plecat cu tatăl ei și restul familiei peste Ocean, însă, în cazul ei, lucrurile nu s-au dovedit a fi pe măsura așteptărilor.

În 2019, Leonard Doroftei s-a mutat definitiv în Canada, cu întreaga sa familie (Sursa foto: Instagram)

În 2019, în urma unei perioade dificile a vieții sale, când s-a confruntat cu o serie de probleme cu Primăria din Ploiești din cauza restaurantului pe care în deținea în oraș, Leonard Doroftei a decis să mute întreaga familie în Montreal. Pe urmele altui mare boxer român stabilit acolo, fostul campion mondial și-a luat licențe de antrenor și și-a deschis propria sală de box. Se declară mulțumit. Lucrează 7 zile pe săptămână și câștigă aproximativ 6.000 de dolari canadieni lunar.

Cine este milionarul familiei

Leonard Doroftei are 3 copii: 2 băieți şi o fiică, Vanessa, care are 20 de ani şi este de o frumuseţe uimitoare.  Adrian (28 de ani),  fiul cel mare al lui Doroftei, a fost primul care a plecat în Canada. Mai întâi a lucrat într-o companie aeriană, apoi a decis să își încerce norocul pe cont propriu.

A investit la bursă, apoi a intrat în domeniul imobiliar, devenind milionar în dolari. Restul familiei l-a urmat. Fratele său, Alex, 25 de ani, a mers în Canada după ce a terminat Facultatea de Fizică. Vanessa este mezina familiei. Mama copiilor, Monica, este cea care ține familia unită. S-a angajat la aeroport.

În timp ce băieții sunt adaptați la viața canadiană, Vanesa trăiește un adevărat coșmar. Nu s-a adaptat și fiecare zi petrecută acolo este teribil de grea. Ea face un sacrificiu uriaș pentru a sta alături de familia ei, după cum mărturisește tatăl ei.

Fiica lui Leonard Doroftei trăiește un coșmar

Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri despre unica sa fiică. Aceasta este „foarte deșteaptă” și își dorește să revină în România pentru a studia Medicina. În Canada pur și simplu nu s-a adaptat. Simte așa puternic că nu aparține locului încât, mărturisește Doroftei, preferă să stea majoritatea timpului închisă în propria cameră din locuința familiei. Vanessa Doroftei este acum în ultimul an la colegiu. Nu s-a regăsit deloc în stilul de viață canadian.

Vanessa Doroftei este de o frumusețe răpitoare, însă nu s-a adaptat vieții din Canada și vrea să revină în România (Sursa foto: Instagram)

De patru ani „stă în casă; stă numai în cameră”, a povestit Leonard Doroftei despre fiica sa. Practic, singurele ei momente de bună dispoziție sunt când merge în vacanță în România. Prin urmare, după ce va termina colegiul, cel mai probabil va reveni în țară și se va înscrie la facultate. La începutul lunii octombrie, fiica marelui campion român a împlinit 20 de ani şi a fost sărbătorită de întreaga familie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre