Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonard Doroftei e în cea mai bună formă. Cum a reușit Moșu să dea jos 20 de kilograme

Leonard Doroftei e în cea mai bună formă. Cum a reușit Moșu să dea jos 20 de kilograme
După ce a fost umilit de români, Leonard Doroftei a fost primit cu brațele deschise de canadieni. Iată cum arată acum unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii.

A început alături de familie o viață nouă în Canada, iar acum Leonard Doroftei a înflorit. Vedeta a vorbit despre schimbările prin care a trecut.

Nu i-a fost ușor când a plecat în Canada, dar a știut că e singura șansă pentru ca familia să aibă o viață frumoasă, lipsită de griji. Iar acum e fericit că a reușit să-și vadă visul împlinit. În acest moment, soția sa, Monica, lucrează la aeroport, iar băiatul cel mare, Adrian, e expert în domeniul imobiliar.

Alex, mijlociul, a absolvit Facultatea de Fizică de la Măgurele și a plecat imediat la familie, în Canada, iar mezina, Vanessa, o frumusețe de fată, mai are la un colț și devine medicul familiei.

Leonard Doroftei, cel mai fericit tătic de fată

„Ea e șefa, ea ține familia unită”

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun, iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.

Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a mărturisit Leonard Doroftei într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Nimic nu e mai important pentru Moșu ca bucuria familiei

Moșu le dă lecții de box tinerilor

Leonard Doroftei are sufletul împăcat pentru că și în Canada face ceea ce-i place. El le dă lecții de box tinerilor și e într-o formă maximă, reușind să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme. „Păi, dacă asta îmi place să fac… Pregătesc sala pentru elevi, mă mai antrenez și singur.

M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme cu mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin”, a mai spus Doroftei.

Dat afară de primăria de la Ploiești

Mare parte din banii pe care i-a câștigat ca sportiv, Doroftei i-a investit în România, într-un pub la Ploiești. În anul 2017, el a fost înștiințat de primăria din Ploiești că trebuie să părăsească clădirea, întrucât este clasată cu risc seismic. După multă audiențe și cereri pe la la ministere, Guvern și Președinție, nu s-a rezolvat nimic, iar sportivul a fost obligat să plece din locul care-i asigura traiul familiei. Iar strigătul lui de disperare nu va fi uitat niciodată.

Doroftei, în fostul său pub din Ploiești

„Am fost aruncat ca o măsea stricată”

„Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești! Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”.

Și-a deschis o terasă pe stadionul Ilie Oană din Ploiești

După ce a fost evacuat, Moșului i s-a dat voie să deschidă o terasă pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Din păcate însă, clienții veneau doar când erau meciuri sau când vroiau să-l mai vadă pe sportiv. “Muncesc la terasă ca să am o pâine. Este o afacere de familie, trăim din asta.

Deocamdată, sunt la început şi mă chinuiesc să fac vad. Am câteva mese, vreo doi angajaţi, plus bucătarul, este o improvizaţie. Nu mă plâng şi încerc să fac treabă bună şi aici”, spunea „Moșu” în toamna lui 2018.

Decizia finală a fost luată de fiul său, Adrian

Cel care a decis că familia trebuie să-și schimbe total viața a fost fiul lui Leonard, Adrian. A plecat în Canada, a început să facă bani, apoi și-a chemat familia. Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc.

Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei la Teo Show.

Adrian a devenit milionar

Chiar dacă are acum bani foarte mulți, devenind milionar, Adrian a rămas același om simplu, care stă cu familia și nu vrea să epateze. „Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă. (…)

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a declarat tânărul cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre