Daniel Onoriu derapează… în dragoste. N-o mai vrea nici pe iubita din Canada

Daniel Onoriu derapează… în dragoste. N-o mai vrea nici pe iubita din Canada
Cu doar puțin timp în urmă, Daniel Onoriu bătea toba că și-a găsit fericirea, dar acum Daniel Onoriu s-a sucit. Ce s-a întâmplat cu fostul sportiv.

Daniel Onoriu s-a sucit din nou. Nici pe Isabela, fosta soție nu o mai vrea în preajma lui, dar nici pe iubita din Canada. Care să fie motivul.

Daniel Onoriu se joacă alba-neagra cu dragostea. N-o mai vrea nici pe iubita din Canada

Sportivul este de nerecunoscut în ultima perioadă și pare că nu există femeie care să-l înțeleagă. Recent, Onoriu a postat pe pagina oficială câteva mesaje dintre el și iubita din Canada. Deși cu doar o lună în urmă spunea că aceasta e viitoarea lui soție, brusc lucrurile s-au schimbat din nou.

El susține acum că nu a fost niciodată cu adevărat mulțumit de această femeie, mai mult, nici măcar îndrăgostit așa cum ar fi crezut. Și, în final, susține că ea a fost cea care a oprit relația. Nimeni nu poate să știe care e adevărul, însă se pare că și-ar fi găsit cu câteva zile înainte o altă domniță.

„Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălau”

,,Dragilor! Am renunțat la Canadianca. Mi-a dat un mesaj în care m-a anunțat că nu poate continua cu mine din cauza distanței mari care e între noi și are dreptate! Mie îmi convine sincer că nu continuăm și îmi pare bine că ea a fost prima care a pus stop relației noastre! Eu am caracter și nu i-am spus că nu îmi place de ea așa că sunt fericit că am scăpat de ea!

Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălau și spun asta pentru că acum doua zile am vorbit cu el la telefon și i-am spus că am făcut dragoste cu iubita lui de 3 x! Dacă el acceptă așa ceva înseamnă că e un om josnic și să fie sănătos”, a scris sportivul pe rețelele de socializare.

La rândul său, femeia a hotărât că încă mai are sentimente pentru fostul său iubit și, în consecință, l-a anunțat pe Onoriu: ,,Eu m-am gândit bine și relația mea cu Silviu e mult prea puternică și ne iubim. Îl iubesc chiar dacă ne-am certat. Îți doresc tot binele din lume”.