Parcă sunt surori! Adevărul despre relația iubitei lui Răzvan Simion cu fiica acestuia – Exclusiv

Parcă sunt surori! Adevărul despre relația iubitei lui Răzvan Simion cu fiica acestuia – Exclusiv
Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, au deja o relație de durată și stabilă. Celebrul om de televiziune a început să se ocupe atent de cariera iubitei sale. Însă, marea lui provocare a fost să își apropie copiii de noua iubită.

În septembrie 2020, după luni în care și-a înecat amarul după despărțirea de Lidia Buble, cu care a fost împreună mai mulți ani, Răzvan Simion a fost surprins în Istanbul în compania unei tinere. Peste câteva luni relația a fost confirmată. Daliana Răducan, arhitect și designer de interioare a intrat în viața vedetei cu greu, după cum ea însăși a recunoscut, temându-se de o viață în lumina reflectoarelor. Viață care, la doi ani distanță, dovedește că îi face plăcere.

Iubita lui Răzvan Simion are o relație aparte cu fiica acestuia

Din căsătoria sa anterioară, Răzvan Simion are doi copii, adolescenți, o fiică și un fiu. Relația Dalianei cu copiii partenerului său a avansat treptat. Cu fata prezentatorului, Ianca, are o relație cu adevărat spectaculoasă., cele două apar deseori împreună, petrec timp alături și se bucură de o prietenie aparte.

E și rațiunea pentru care Daliana dezvăluie deseori imagini în compania tinerei. Sunt așa frumoase ambele, și par, în imagini, mai degrabă surori. O ultimă imagine de familie a fost dezvăluită de arhitectă chiar luni dimineața. În fotografie apare și Răzvan Simion, iar mesajul este simplu. „Noi” e tot ce a scris Daliana Răducan în dreptul imaginii.

Prințesini și „mama Dali”

Pentru Daliana Răducan, carte încă nu are proprii copii,  urmașii lui Răzvan Simion sunt asumați ca fiind și ai ei. Chiar dacă e prea tânără pentru statutul de „mamă vitregă”, ea se consideră mamă și o afirmă.

În august, când fiica cea mare a lui Răzvan Simion a împlinit vârsta majoratului, Daliana Răducan i-a transmis un mesaj emoționant. Se vede din acesta că au o relație intimă, cu apelative de alint. Și mai mult decât atât. „La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, este mesajul emoționant al Dalianei Răducan postat pe Instagram.

Sursa foto: Instagram