Viața lui Răzvan Simion s-a schimbat radical. Acum și fiica lui îi da mari motive de mândrie

Viața lui Răzvan Simion s-a schimbat radical. Acum și fiica lui îi da mari motive de mândrie
Abia a împlinit 18 ani, dar Ianca e deja pe val. Iată cu ce-și ocupă timpul fiica lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion e un tată mândru și fericit că are o fiică atât de frumoasă și mai ales iubită de toți.

Brandurile se bat pentru a lucra cu fiica lui Răzvan Simion. Tânăra a dat lovitura

Răzvan Simion e în culmea fericirii, pentru că fiica sa a devenit imaginea unui important brand de bijuterii. Tânăra își moștenește tatăl și s-a comportat ca o adevărată profesionistă în fața camerelor de luat vederi, iar toată lumea a lăudat-o.

„Te iubește, mama Dali”

Ianca e iubită nu doar de familia ei, ci și de noua parteneră de viață a lui Răzvan Simion, care atunci când a devenit majoră i-a trimit un mesaj plin de iubire, ce arată cât de strânsă e legătura dintre ele. „La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a scris Daliana pe Instagram.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”

Nu demult și Răzvan și-a serbat ziua, iar Daliana i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, așteptându-l într-o cameră plină cu petale de trandafiri, șampanie scumpă și un tort excepțional. „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”, a scris bruneta pe rețelele sociale.

Nici prietenii, colegii și copiii lui Răzvan sau apropiații n-au stat degeaba, ci s-au întrecut în tot felul de mesaje. „La mulți, mulți ani, om! Să fii cel mai fericit! Toate zilele să-ți fie cu soare”, a fost urarea Ramonei Olaru.

Răzvan se pregătește pentru pasul cel mare?

Daliana a reușit ce nu a putut nici o femeie: să-l facă pe Răzvan Simion băiat de casă, iar toată lumea așteaptă momentul când cei doi vor ajunge în fața altarului. „Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, de pe Youtube.

Sursă foto: instagram