Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Am avut dreptate. Anamaria Prodan pune ceva la cale cu boxerul Ronald Gavril. Imaginile momentului

Exclusiv. Am avut dreptate. Anamaria Prodan pune ceva la cale cu boxerul Ronald Gavril. Imaginile momentului
În timp ce presa a mediatizat o așa-zisă poveste de amor între Anamaria Prodan și boxerul supranumit „Fiorul”, Ronald Gavril, în spate  se „cocea” altceva.

Am avut dreptate că n-am crezut în povestea de dragoste dintre impresară și boxer și am scris că Anamaria Prodan „coace” ceva cu Ronald Gavril. Rețete și vedete a arătat că este vorba despre altceva decât de o relație de iubire  în apropierea dintre celebra impresară și boxerul Ronald Gavril. Însă, atentă la imaginea pe care și-a construit-o și știind să exploateze fiecare oportunitate de vizibilitate, Anamaria Prodan a construit, și în cazul de față  o strategie de captare a atenției pentru noul  proiect în care este implicată și pe care își dorește să îl ducă pe cele mai înalte culmi.

Anamaria Prodan a anunțat care e, defapt, relația cu Ronald Gavril. Au un proiect împreună (Sursa foto: Instagram)

În timp ce posta imagini alături de Ronald Gavril la antrenamente și în timpul unor plimbări doar în aparență romantice (pentru cineva care nu s-ar fi uitat atent în imagini, ca să vadă că gesturile dintre ei nu erau de iubiți ci maxim de prieteni buni), Anamaria Prodan a dat undă verde celui mai nou proiect în care este implicată. Săptămâna ce vine, totul va ieși la suprafață, oficial, deja clipurile și imaginile de prezentare au fost făcute, de un creator digital celebru.

Cine este Ronald Gavril, despre care s-a spus că ar fi iubitul Anei Prodan

În vârstă de 37 de ani (cu 14 mai tânăr decât Anamaria Prodan), Ronald Gavril era, în 2017, cel mai titrat boxer român. Juca, atunci de 6 ani la profesioniști, după o carieră în echipa de box amator a României, cu care a mers la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene. A fost legitimat la clubul CSM Bacău cu care a câștigat două ori competiția internațională „Centura de Aur”.

Supranumit „The Thrill” (Fiorul), Ronald Gavril a fost cel mai titrat boxer român la categoria mijlocie (Sursa foto: Instagram)

În 2011 a trecut la boxul profesionist. Ronald Gavril și-a făcut KO adversarul încă din primul său meci, la Costa Mesa, California. Un an mai târziu s-a  mutat la Las Vegas, unde locuiește în prezent.

În 2013 a obținut a cincea victorie consecutivă ca profesionist la categoria supermijlocie, fiind, din același an manageriat de celebrul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni promoteri în lumea boxului profesionist. Trei ani mai târziu, avea în palmares a 17-a victorie, luptătorul român obținând centura „NABF Super Middleweight Champion”.

În ultimele zile, Anamaria Prodan a umplut internetul cu imagini în care apare alături de Ronald Gavril (Sursa foto: Instagram)

Ultimul titlu important l-a obținut în 19 februarie, anul trecut – centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea.

În ceea ce privește viața sa persoanlă, pe rețelele sociale ale sportivului, de când existpă acestea, nu apare nici măcar o singură imagine cu iubita sa. În urmă cu mulți ani au exustat câteva știri privind-o pe partenera sa de viață, tot o româncă, care trăia cu el în Las Vegas, iar de atunci nu se mai știe nimid despre ea.

Ce au pus la cale Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Ronald Gavril și Anamaria Prodan s-au întâlnit la finele anului trecut, în Las Vegas și au celebrat revelionul împreună, conform imaginilor distribuite de impresară pe rețelele sociale. Și de Crăciun au fost în vizite împreună. Apoi au făcut poze în timpul unor plimbări pe plajă. Chiar dacă ara îmbrățișați, gestul nu este unul de oameni îndrăgostiți, iar asta se vede clar prin limbajul corpului celor doi.

În tot acest timp, Anamaria Prodan nu a negat afirmațiile că ar forma cuplu cu boxerul și a continuat să distribuie imagini cu cel supranumit „The Thrill” ( Fiorul, în traducere) despre care a scris că este „unicul” și că îi aduce „fericire”.

În acest weekend a ieșit la iveală ce s-a „copt” în tot acest timp. Cei doi vor lansa o gamă de suplimente alimentare destinate sportivilor, care împrumută numele de ring al sportivului, „The Thrill”. Este de așteptat ca gama din cadrul Natural Plus să aibă și o serie de produse destinate exclusiv femeilor, iar aici intră în ecuație imaginea sexy impresarei, cutiile fiind brand-uite în culoare roz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Paduraru (@stefanpadu)

Evenimentul de lansare al produselor va avea în curând. La finele săptămânii, Anamaria Prodan a fost foarte ocupată cu  realizarea filmărilor și a fotografiilor oficiale care vor pune pe piață suplimentele „The Thrill”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre