Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce coace Anamaria Prodan cu boxerul Ronald Gavril despre care se zice că e noul iubit

Ce coace Anamaria Prodan cu boxerul Ronald Gavril despre care se zice că e noul iubit
Noua știre mondenă  cu care a început 2024 este că Anamaria Prodan nu și-ar mai ascunde iubitul. Iar așa- zisul nou iubit, despre care ar fi tot dat indicii de-a lungul anului trecut ar fi Ronald Gavril, un boxer cu 14 ani mai tânăr, milionar, stabilit în America. Dar este chiar așa? Brusc, sportivul mai degrabă ignorat de presa din țara sa natală, a devenit interesant.

Dar ce coace Anamaria Prodan cu boxerul Ronald Gavril despre care se zice că e noul iubit?

Niciunul din cei doi nu a spus că ar fi o relație între ei. De la Crăciun încoace, impresara Anamaria Prodan și-a umplut Instagramul cu fotografii în care apare alături de sportiv. El nu a redistribuit postările. Care, de altfel, surprind ipostaze normale pentru niște prieteni. Adevărul însă este că impresara Anamaria Prodan coace o poveste cu boxerul Ronald Gavril despre care presamondenă s-a grăbit să scrie că e noul iubit.

Anamaria Prodan a deschis seria fotografiilor postate alături de pugilistul Ronald Gavril cu această imagine, de Crăciun (Sursa foto: Instagram)

Prima fotografie cu ei doi a postat-o impresara de Crăciun, cu un mesaj simplu: „We wish you a Merry Christmas ❤️💥🎉” (Vă dorim Crăciun fericit).

După ce s-a scris că ar fi iubiți, Anamaria Prodan a mai postat o imagine alături de pugilistul Ronald Gavril, la un meci (foto: Instagram)

În prima zi din an, Anamaria Prodan a distribuit o altă imagine, în care apare alături de pugilist în tribună, la un meci. „Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris vedeta. Imaginea e o replică la primele mențiuni în presă cum că ar avea o relație, ei doi.

Anamaria Prodan coace ceva cu boxerul Ronald Gavril

Luni seara, impresara a postat mai multe imagini în care apare și boxerul. Acesta își ține mâinile aproape de propriul corp, nicidecum de cel al impresarei, nici măcar în imaginile de la masă, în care Anamaria Prodan pozează lipită de el. Arată exact ca doi prieteni care își fac poze împreună.

„Am alături în noul an prietenii mei minunați și familia mea de vis. Vă urăm un an nou plin de sănătate și lumină”, a scris vedeta, și le-a dat tag celor care au însoțit-o, între care și pugilistul.

De Revelion, Anamaria Prodan a postat câteva imagini alături de Ronald Gavril și alți prieteni ai lor (Sursa foto: Instagram)

Anamaria Prodan și copiii săi au mers în America de sărbători, și au celebrat în casa din Las Vegas, unde s-au reunit inclusiv cu sora impresarei. În America trăiește și are meciuri importante și Roland Gavrilă.

Între Crăciun și Anul Nou, impresara a mai distribuit poze alături de boxer, dar și o sesiune de antrenamente, cu el, cu mănușile de box, cu mesajul „The thrill Ronald Gavril, the only one („Fiorul” Ronald Gavril, unicul).

Cine este boxerul Ronald Gavril

În vârstă de 37 de ani (cu 14 mai tânăr decât Anamaria Prodan), Ronald Gavril era, în 2017, cel mai titrat boxer român. Juca, atunci de 6 ani la profesioniști, după o carieră în echipa de box amator a României, cu care a mers la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene. A fost legitimat la clubul CSM Bacău cu care a câștigat medalia de aur la Cupa României la box în 2009 și a cucerit de două ori competiția internațională „Centura de Aur”. Boxerul de categoria mijlocie a fost și medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Cadeți în 2003 de la Cagliari.

În 2011, când a trecut la boxul profesionist, Ronald Gavril și-a făcut KO adversarul încă din primul său meci, la Costa Mesa, California. Un an mai târziu s-a  mutat la Las Vegas, unde locuiește în prezent.

În 2013 a obținut a cincea victorie consecutivă ca profesionist la categoria supermijlocie, fiind, din același an manageriat de celebrul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni promoteri în lumea boxului profesionist. Trei ani mai târziu, avea în palmares a 17-a victorie împotriva unui adversar foarte dificil, meciul fiind câștigat în runda a zecea prin KO. În urma acestei victorii luptătorul român a obținut centura „NABF Super Middleweight Champion”, un trofeu foarte important în lumea boxului profesionist.

Ultimul titlu important l-a obținut în 19 februarie, anul trecut – centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea. Boxerul l-a învins pe Khainell Wheeler din Statele Unite într-un meci desfășurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

Ultimul titlu important l-a obținut Ronald Gavril a fost centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea (Sursa foto: instagram)

„Este oficial! Am făcut-o! Sunt acum campionul WBC Intercontinental American și am adus gloria în România!”, spunea, fericit, boxerul, la vremea respectivă. După mult timp, ultimul meci al românului, slăbuț ca si competiție, a fost în 4 decembrie. După un deceniu în care a avut același impresar care, în ultima vreme, nu l-a propulsat în competiții interesante, poate că Ronald Gavril se gândește că ar fi timpul să își schimbe impresarul. Întâlnirea lui în Las Vegas cu Anamaria Prodan nu are la bază o poveste de iubire.

Cum a devenit, brusc, presa interesantă de boxer

A trăit toată viața sa de performer sportiv în America și și-a ținut viața intimă departe de ochii lumii. Acum însă, Ronald Gavril pare că vrea imagine publică. În toată cariera sa de super boxer există doar două momente în care s-a vorbit despre iubita sa, alături de care trăiește în Las Vegas. În 2017 presa a menționat-o pe iubita sa, Elena, cu care era împreună deja de 4 ani, atunci. Apoi, în iunie, anul trecut, boxerul, însoțit de iubita sa, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau să ia masa cu Alberto Dobre, la un restaurant din București.

Este foarte curios faptul că brusc, paparazzi au fost pe urmele lor, interesați dintr-o dată de viața pugilistului. Vă întrebați cine e Alberto Dobre? Exact. Nu e vreo vedetă. Întra-adevăr, costumele masculine pe care le produce antreprenorul au clasă, dar el, în sine, nu e o vedetă și asta se vede la o simplă căutare pe Google după numele său. Și atunci de ce devine știre că acesta s-a întâlnit să ia masa cu un pugilist pe care presa din România nu l-a prea băgat în seamă nici măcar atunci când era pe val, și care, de mult timp nu mai e invitat în competiții mari? Răspunsul și-l poate da fiecare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre