Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan vorbește despre un nou iubit. Dar și despre ce va face ca bunică

Anamaria Prodan vorbește despre un nou iubit. Dar și despre ce va face ca bunică
Cu trei copii, e inevitabil ca impresara Anamaria Prodan să nu se gândească la viitorul lor. Și-a crescut fiicele și fiul cât de bine a putut și le-a oferit tot ce au visat. Acum însă o preocupă altceva.

Anamaria Prodan a trecut printr-o despărțire urâtă de Laurențiu Reghecampf și divorțul încă nu este gata. Ea nu are însă timp să își consume energia cu asta. Prodan vorbește de un nou iubit, dar și despre ce va face atunci când va fi bunică. Cu trei copii, e inevitabil, va ajunge și în ipostaza aceasta, poate chiar mai curând decât ne-am aștepta, având în vedere că fiicele ei sunt adulte.

Anamaria Prodan, detalii despre un nou iubit

Anamaria Prodan a avut două mariaje și eșecuri în dragoste, dar acum și-a găsit pacea și este optimistă că ce-i al ei e pus deoparte. Este deja implicată într-o nouă relație, care o face foarte fericită și împlinită. Chiar dacă recunoaște că are un nou iubit, Anamaria Prodan spune că a stabilit împreună cu cei trei copii ai ei să îl țină pe bărbatul inimii ei departe de ochii presei și, implicit, de problemele familiei care decurg și încă neterminatul proces de divorț, dar și din celelalte aflate pe rolul instanțelor.

Despre iubit spune că o susține, este fericit pentru realizările ei, ceea ce o face fericită că are alături „un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”.

Înțepături fine la adresa lui Reghecampf

În declarația făcută ziariștilor, Anamaria Prodan nu s-a abținut și, voalat i-a transmis câteva mesaje usturătoare fostului soț, Laurențiu Reghecampf, comparând-l cu actualul. „Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Anamaria Prodan nu s-a abținut și l-a atacat, fin, pe fostul soț, aratând că actualul iubit îi e superior (Sursa foto: Instragram)

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a declarat Anamaria Prodan, despre noul ei iubit, pentru WOWbiz.

Anamaria Prodan știe cum va fi în rolul de bunică

Dar, cel mai mult, Anamaria Prodan își dorește să aibă o nepoțică. O va răsfăța maxim. Deja a început să îi cumpere hăinuțe, așteptând-o. Venirea pe lumea a micuței nu mai este, în opinia impresarei, decât un detaliu.

„Abia aștept să am nepoți. Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac. Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru aceeași sursă. Impresara recunoaște că fiica ei cea mare, Rebecca o atenționează că „nu o să se mai poarte astea pe vremea aia”, dar acest lucru nu o poate opri din a face cumpărături.

Cu trei copii, între care două fete mari, e doar o chestiune de timp până când Anamaria Prodan va deveni bunică. Deja se pregătește (Sursa foto: Instagram)

Mamă dedicată 100%, Anamaria Prodan va fi o bunică la fel de asumată. Prima fetiță care se va naște în familie va fi diferită de toate copilele. De-a lungul anilor, a cumpărat, așteptând-o, hăinuțe din cele mai frumoase colecții. „Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul. Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat”, a mai mărturisit Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre