Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a dat lovitura la sfârșit de an. Se anunță o mega surpriză. Petrecere de Hollywood, la 51 de ani

Anamaria Prodan a dat lovitura la sfârșit de an. Se anunță o mega surpriză. Petrecere de Hollywood, la 51 de ani
Anamaria Prodan și-a revenit spectaculos după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Nu doar că nu a ieșit din lumina reflectoarelor, dar a semnat și un nou contract. Surpriza abia acum bine!

Anamaria Prodan va fi din nou în fața telespectatorilor și va fi marea surpriză a lui 2024. Vedeta a semnat un nou contract cu Antena 1 și urmează să apară într-un show cum n-a mai fost. Și nu singură, ci alături de copiii săi, Bebeto, Sarah și Rebecca.

Nu e pentru prima dată când Anamaria Prodan e vedetă la tv, pentru că în trecut ea a fost gazda emisiunii „Gospodar fără pereche”, difuzată pe Pro TV. Recent, Anamaria Prodan a anunțat că a început  să facă și podcast-uri cu nume mari ale României.

Anamaria Prodan a intrat în rândul vedetelor care fac podcast-uri. Sursă foto: instagram

În noul proiect, fiica Ionelei Prodan și copiii săi urmează să fie protagoniștii unui reality show și se vor lăsa filmați fără să aibă nici un secret. „Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu ne poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a mărturisit vedeta pentru Click.

Câți bani va primi Anamaria Prodan

Cât privește motivația financiară, Anamaria Prodan nu a vrut să dea nici un fel de detaliu și nimeni nu știe până acum ce anume vor vedea telespectatorii. În schimb, afacerista a spus câteva cuvinte despre participarea la America Express.

Anamaria Prodan intră cu dreptul în 2024. Sursă foto: instagram

Și pentru că presa a tot speculat sumele pentru care sexy impresara le-ar fi primit pentru a fi „handicapul” lui Romică Țociu și al fiului său, Anamaria Prodan i-a pus pe cârcotași cu botul pe labe. „Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu, este strict problema mea. Și este personală suma!”, s-a destăinuit afacerista.

Anamaria Prodan la „Gospodar fără pereche”

De ce a plecat de la „Gospodar fără pereche”

Chiar dacă a făcut audiență mare atunci când a fost la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, Anamaria Prodan a renunțat la cel de-al treilea sezon. Vedeta a explicat motivul plecării în emisiunea lui Măruță, când a mărturisit că filmările îi ocupau foarte mult timp și nu mai putea să stea alături de familie.

Anamaria Prodan a făcut spectacol la 51 de ani

 

Noaptea trecută, Anamaria Prodan a dat mare petrecere. Afacerista a împlinit 51 de ani și a vrut să sărbătorească alături de cei mai buni prieteni într-un club celebru din București. Vedeta a arătat impecabil într-o rochie superbă, care i-a scos în evidență trupul bine lucrat și a postat mai multe fotografii pe contul de socializare alături de cei mai buni prieteni și, bineînțeles, copiii afaceristei.

Momentul care nu va fi uitat de nimeni a fost cel al intrării tortului, înalt de câteva etaje, de culoare albă, cu trandafiri în aceeași nuanță. A fost o petrecere demnă de o vedetă de Hollywood, iar pe fața Anamariei Prodan s-au văzut emoțiile. „Happy 51 th … to ME. Vă mulțumesc din suflet pentru această zi de vis!”, a fost mesajul vedetei pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre