Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie trece de la actorie la broderie. Ce surpriză pregătește câștigătoarea premiului Oscar

Angelina Jolie trece de la actorie la broderie. Ce surpriză pregătește câștigătoarea premiului Oscar
Într-un interviu publicat pe 5 decembrie, Angelina Jolie a vorbit deschis despre planurile sale de viitor. Ce legătură să aibă actoria cu broderia?

Angelina Jolie a dat informații despre cum a reușit să treacă de divorțul de Brad Pitt și ce schimbări va face în carieră. Se va implica și în arta broderiei.

„A avut paralizie Bell”

Angelina Jolie și broderia – cine s-ar fi gândit? Actrița a stat de vorbă cu WSJ Magazine despre viața personală și cariera sa după divorțul de fostul soț Brad Pitt. Într-un interviu care a fost publicat pe 5 decembrie, vedeta „Maleficent” a fost foarte sinceră și a dezvăluit că „a avut paralizie Bell” înainte de divorț. Această afecțiune este un „episod acut de slăbiciune sau paralizie a mușchilor faciali”, potrivit Johns Hopkins Medicine.

Se crede că este legată de o infecție virală și se poate rezolva de la sine în termen de șase luni. „Corpul meu reacționează foarte puternic la stres. Zahărul meu din sânge urcă și coboară. Am avut brusc paralizie Bell cu șase luni înainte de divorț”, a declarat Angelina.

„Suntem șapte oameni foarte diferiți, ceea ce reprezintă puterea noastră”

După ce Angelina și Brad s-au despărțit oficial în 2016, vedeta și cei șase copii au cuplului au făcut tot ce au putut ca să se „vindece”. „A trebuit să ne vindecăm. Sunt lucruri de care a trebuit să ne vindecăm. Ei sunt cei mai apropiați oameni de mine și de viața mea și sunt prietenii mei apropiați. Suntem șapte oameni foarte diferiți, ceea ce reprezintă puterea noastră”, a mai spus Angelina.

Nu are „cu adevărat” o „viață socială”

Angelina Jolie este unul dintre persoanele care întotdeauna au întins o mână de ajutor celor care au avut nevoie. De când și-a dat seama că unii dintre „cei mai apropiați prieteni” sunt „din războaie și conflicte”, Angelina a precizat că nu are „cu adevărat o viață socială” la Hollywood.

Angelina Jolie trece de la actorie la broderie

Este deschisă să locuiască în Cambodgia în viitor

„Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este un loc sănătos. Este o parte din ceea ce s-a întâmplat după divorțul meu. Mi-am pierdut capacitatea de a trăi și de a călători la fel de liber. Mă voi muta atunci când voi putea”, a spus ea, precizând că este deschisă să locuiască în Cambodgia și nu în L.A. în viitor.

De ce n-ar mai vrea să facă actorie

Nu se consideră o fană a mașinăriei de la Hollywood, de aceea, Angelina a recunoscut că dacă ar fi putut să o ia de la capăt în viață, nu ar fi urmat cariera de actriță. „Nu am crezut niciodată că este semnificativ sau important. (…) Nu aș fi fost actriță astăzi. … Când eram la început, nu mă așteptam să fiu atât de cunoscută”, a spus vedeta.

Vrea să se concentreze pe compania de îmbrăcăminte

De asemenea, Angelina a precizat că vrea să se concentreze pe compania ei de îmbrăcăminte, „Atelier Jolie” din New York, care încurajează „individualitatea” și „libertatea”. Iubita artistă își dorește să „găzduiască evenimente educaționale axate pe tehnici, cum ar fi serigrafia și broderia” în magazinul brandului său. „Probabil că voi pierde bani pentru o vreme. Dacă, în cele din urmă, voi reuși să pun în practică unele lucruri pe care le consider îmbunătățiri și voi reuși doar să ajung la profit, asta va fi o victorie uriașă”, s-a destăinuit Angelina Jolie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre