Simona Ionescu / Redactor Șef

Lui Reghecampf i-a pierit norocul. A pierdut fotbaliștii arabi și are o grămadă de procese

Lui Reghecampf i-a pierit norocul. A pierdut fotbaliștii arabi și are o grămadă de procese
Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a întors în România cu coada între picioare, după ce n-a reușit performanța cu echipa din Arabia Saudită. Cu procesele cu Anamaria Prodan pe cap și buzunarul care se golește, antrenorul a cedat nervos.

Primăvară grea pentru Laurențiu Reghecampf, care săptămâna trecută a reziliat contractul cu echipa Al Taee din cauza rezultatelor slabe pe care le-a avut. Nici 7 luni nu a rezistat pe banca echipei din Arabia Saudită. Situația e complicată, s-a întors în România, unde îl așteaptă procesele cu fosta nevastă Anamaria Prodan.

Reghe și-a ieșit din minți la aeroport

Reghecampf, la sosirea în România

În timp ce Anamaria Prodan pare tot mai fericită, Laurențiu Reghecampf e praf. Antrenorul a pierdut trenul cu arabii și a revenit în România, fiind surprins de paparazzi cu doi copii, bagaje și noua parteneră de viață.

Situația complicată în care se află acum l-a făcut pe antrenor să-și iasă pur și simplu din minți, fără să-i pese că îl vede cineva. În timp ce copiii plângeau și Corina Caciuc încerca să fie cât mai calmă posibil, Reghecampf a țipat la toată lumea. Are și de ce să fie nervos, ținând cont de faptul că procesele sunt pe bandă rulantă, iar fosta soție nu-l va ierta niciodată pentru ce i-a făcut.

Corina Caciuc a avut un alt doilea șoc

De parcă revenirea în România și buzunarul care se golește n-ar fi de ajuns, Corina Caciuc a mai avut un șoc. Cu câteva ore înainte de a ajunge în România, Reghe a postat pe contul de socializare o fotografie cu Anamaria Prodan. Moment care i-a tulburat pe toți cei care îi cunosc. Să fie oare tot fiica regretatei Ionela Prodan în gândurile antrenorului? Ulterior fotografia a fost ștearsă, dar gestul lui Reghecampf spune multe.

Corina Caciuc, martor la tribunal

Reghe a postat o fotografie cu Anamaria Prodan

După ultima înfățișare la tribunal, avocații Anamariei Prodan au cerut ca iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc să fie martor în procesul de divorț al antrenorului. Iar instanța a fost de acord.

„Abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia”, a declarat presei Anamaria Prodan.

„Reghe nu se va mai putea lăuda la un pahar de vin că are la picioare toată judecătoria Buftea”

„Mărturia mincinoasă nu se practică în cazul ei, căci se vor număra lunile de sarcină (…) acest divorț se va încheia, slavă Domnului, odată cu mărturia și povestirile de seară ale concubinei Caciuc. Iar Reghe nu se va mai putea lăuda la un pahar de vin că are la picioare toată judecătoria Buftea (…)”, a declarat Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre