Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou episod în scandalul Anamaria Prodan – Reghecampf. Ce a cerut afacerista instanței

Un nou episod în scandalul Anamaria Prodan – Reghecampf. Ce a cerut afacerista instanței
Zi grea pentru Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Astăzi a avut loc un nou termen în procesul de divorț, dar au fost prezenți doar avocații. În plus, Anamaria Prodan a cerut instanței un lucru care-l va enerva cumplit pe antrenor.

Anamaria Prodan nu se lasă și vrea să demonstreze tuturor că a fost o femeie înșelată. În consecință, a cerut instanței să fie audiată însăși femeia care i-a luat bărbatul: Corina Caciuc. Vom vedea ce va face Reghecampf.

Anamaria Prodan susține că noua parteneră de viață a lui Reghecampf e cea mai în măsură să spună despre „derapajele” fostului său soț în perioada căsătoriei. „Este adevărat. Azi a fost procesul. (…) Ea este cea mai în măsură să povestească de derapajele soțului meu de când acesta sustragea și căra banii familiei noastre către ea sau alte femei. De când soțul meu face copii în afara căsătoriei, de când își umilește soția și copiii”, a declarat Anamaria Prodan.

„Acest divorț se va termina foarte repede”

Corina Caciuc, chemată în fața instanței să spună adevărul

Pe de altă parte, Anamaria Prodan e convinsă că „acest divorț se va termina foarte repede” după ce oamenii legii vor asculta ce are de spus femeia care recent i-a dăruit lui Laurențiu Reghecampf cel de-al doilea copil. Afacerista mai crede că „toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termin”.

Și astfel, fostul soț „își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani”. „Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui. Încă soțul meu, spre disperarea mea și a tuturor, este obișnuit cu circul și de aceea s-a ajuns aici în loc să terminăm frumos la notar fără ca România să știe așa ceva”, a mărturisit impresara pentru Spynews.

Ce nume a ales Reghecampf pentru cel de-al patrulea copil

Recent, în cadrul unui interviu, Reghecampf a spus și care este numele pe care-l va purta cel de-al patrulea moștenitor. Antrenorul și Corina Caciuc au ales ca cel mic să se numească Landom Abram și susține că nașterea acestuia „este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre