Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan a avut amant. I-a adus și alte acuzații grave

Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan a avut amant. I-a adus și alte acuzații grave
Proaspăt tătic pentru a patra oară, Laurențiu Reghecampf e fericit alături de Corina Caciuc și cei doi copii. Dar nu uită prin ce a trecut alături de Anamaria Prodan. Enervat, și-a dat drumul la gură și i-a adus acuzații grave fostei soții.

După declarațiile recente ale Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf a spus tot ce a avut pe suflet. Antrenorul o acuză pe fosta soție că a stat cu altcineva ani buni, dar și de faptul că trăiește și acum din cei 2000 de euro pe care el îi trimite lunar.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor să stea cât mai departe de ochii lumii și să-și trăiască povestea de dragoste cât mai frumos. Antrenorul e în culmea fericirii de când a devenit tată pentru a patra oară și a mărturisit că bebelușul va purta numele de Landom Abram. Părinții au făcut și prima fotografie cu micuțul imediat ce actuala iubită a fost externată din spital.

„Eu nu am spus decât celor apropiați care se bucură din suflet pentru noi”

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic”

Reghecampf susține că s-a săturat de atâtea „lucruri neadevărate și jigniri” din partea fostei soții și o roagă „să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic”. Antrenorul susține că nici nu se pune în discuție să-i ceară bani, cu atât mai mult cu cât „eu îi dau lunar. Și ea îmi mai cere și extra”. S-a lămurit și problema numelui Reghecampf, Laurențiu menționând că „ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă”.

Reghecampf spune că Anamaria a avut amant

Reghecampf alături de Corina Caciuc și bebelușul

Reghecampf a mărturisit că nu-și dorește decât să se termine odată divorțul, pentru că „sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap”. În plus, o acuză pe fosta soție că a petrecut ani buni alături de… altcineva, lăsând să se înțeleagă că a avut un amant. „⁠(…) Trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze! Nu știu la care ani se referă, ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva??? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult…”, a spus Reghe pentru Cancan.

„Am divorțat doar de mama lui”

Pe de altă parte, fostul partener de viață al Anamariei Prodan a recunoscut că „am notificat Antena, pe care am dat-o în judecată”. Și nu pentru a „bloca apariția lui Bebe”, ci pentru că nu vrea ca băiatul să mai intre în emisiuni unde el este jignit. „Am divorțat doar de mama lui”, mai spune Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre