Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima fotografie cu noul copil al lui Laurențiu Reghecampf. Când s-a născut bebelușul

Prima fotografie cu noul copil al lui Laurențiu Reghecampf. Când s-a născut bebelușul
Laurențiu Reghecampf se poate declara unul dintre cei mai fericiți bărbați de pe planetă. Numele lui va fi dus la departe, nu o dată, ci de trei ori. Al treilea fiu s-a născut.

Prima fotografie a noului copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost publicată de fericita mămică, Corina Caciuc. Bebelușul a venit pe lume ieri, iar partenera antrenorului a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a distribuit o primă imagine cu cel de-al doilea fiu al cuplului. Tânăra a postat o fotografie alb – negru, cu fiul ei abia născut la piept și a scris, alături de imagine, în limba engleză, următoarele cuvinte: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”.

Prima fotografie cu noul copil

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce Corina Caciuc a devenit din nou mamă, iar el e din nou tată. După un început de relație destul de turbulent, cei doi trăiesc momente superbe împreună. Ei au deja un fiu, Liam, care  peste mai puțin de două luni va împlini 2 anișori. Este și el fericit că are un frățior cu care se va putea juca.

Corina Caciuc a dezvăluit prima fotografie cu noul fiu al ei și al lui Reghe, imediat după ce l-a născut (Instagram)

Anunțul despre a doua sarcină a Corinei Caciuc a  fost făcut de ziua celebrului antrenor. Ea i-a dat vestea printr-un mesaj aparte. „La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine”, scria Corina, pe Instagram, alături de fotografia unui tort aniversar pe care scria 1 + 1 =4.

Laurențiu Reghecampf, tată a patru băieți

De duminică seara, Laurențiu Reghecampf este tată a patru băieți. El îi are pe Luca, de 23 de ani, pe Laurențiu Jr., de 15 ani, Liam, de 1 ani și 10 luni și ultimul bebeluș născut de Corina Caciuc. Numele acestuia din urmă nu a fost lansat momentan. Este de așteptat ca acesta să primească unul care începe tot cu litera L, așa cum încep toate prenumele copiilor lui Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf mai are trei băieți. Doi sunt din căsătoriile anterioare, Luca și Laurențiu jr. (Instagram)

Antrenorul a mai avut și o fiică, Ana – Lisa, care a murit la numai un an după ce a venit pe lumea. Ea era sora lui Luca, primul fiu, ambii copăii fiind concepuți în timpul mariajului cu Mariana Pfeiffer.

Cum s-au cunoscut Corina și tehnicianul

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani pe care o păstrează cât de discret pot. Tehnicianul povestea că a cunoscut-o pe actuala sa parteneră „la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct, doar am văzut-o”.

Al treilea fiu al lui Reghecampf, Liam, a venit pe lume din relația cu actuala sa parteneră, Corina Caciuc (Instagram)

„Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre